Музичне свято “Україна як Корея”, який влаштував М1.

Музичне свято “Україна як Корея”, який влаштував М1.

Музиканти двох країн виступили на великому музичному святі “Україна як Корея”, який влаштував М1.

Два народи скріпили дружбу музичним святом Україна як Корея, що відбулося 2 жовтня в Stereo Plaza.
Організували концерт телеканал М1 і компанія "Таврійські ігри" за підтримки посольства Республіки Корея в Україні Лі Янг Гу, Посол Республіки Корея в Україні: “K-pop набуває популярності у світі. Україна теж має відомих артистів, тож ми й організували спільний концерт”.

Шоу розпочали Потап и Настя. Попри травму виконавиці, дует неабияк потішив публіку. На сцені Настя танцювала з пошкодженою влітку ногою, а от повертатися до гримерної їй уже допомагали. Далі естафету перейняв колектив Mozgi. "Не Psy'єм єдиним славиться Корея", – переконаний лідер гурту Потап. Потап, MOZGI: "У Кореї чимало різноманітних музикантів, і Psy – один із гумористичних персонажів. Сьогодні в Україні висадився цілий десант корейців". Після запальних ритмів залунали акустична гітара й шовковистий спів Eddy Kim. В інтерв'ю артист зазначив, яка особливість України приваблює корейців. Eddy Kim: "У Кореї існує думка, що Україна - це країна красунь, де кожна дівчина - просто супермодель. Тому чимало корейців бажає сюди приїхати й подивитися. Про те, що в Україні холодно, не виникало думок. Але коли я приїхав, мені сподобалося, бо зараз теплі дні”.

Приголомшливими танцями публіку запалювали MONATIK і корейські леді в чорному TAHITI. Музичний потік підхопив і "Время и стекло". Цікаво, що один із перших концертів гурту 2010-ого року був пов'язаний із Кореєю. Время и Стекло: "Численних шанувальників у Кореї ми закликали до миру. Здається, у нас був плакат із гаслом Make love, not war".
Тему миру також порушив піснею "Світ без війни" гурт Open Kids. Згодом юні виконавиці приєдналися на сцені до проекту Quest Pistols Show.

Телевізійну версію концерту "Україна як Корея" глядачі каналу М1 зможуть побачити 8-ого жовтня о 20:00.

Источник: m1television