"Нічний огляд західних ЗМІ" - Олег Шарп

"Нічний огляд західних ЗМІ" - Олег Шарп

З українського терикона біля Авдіївки демонтовано прапори Росії та 114-ї окремої мотострілкової бригади ЗС РФ.

Пишуть, що разом з російськими ганчірками затрьохсочено двох орків. Сам терикон наразі у сірій зоні, але під вогневим контролем ЗСУ.


Бутусов та деякі інші блогери пишуть, що 20 жовтня адміністративне управління штаб сухопутних військ ЗСУ розіслало наказ з поміткою "терміново" до усіх підпорядкованих військових частин та з'єднань усіх рівнів надати інформацію про членів керівних органів політичних партій, які мобілізовані до лав ЗСУ. Військові командири мають вказати при цьому прізвище, партійну приналежність, назву посади та надіслати цю інформацію адмінуправлінню КСВ до 25 жовтня.

⁉️ Яка мета? Вбачається, що це або пролог до політичних репресій, або спроби втягнути армію у політичну кампанію на боці однієї з політичних сил - здогадайтесь якої. При тому, що армія не має ніякого стосунку до політичної діяльності, і не повинна цим цікавитись взагалі - коли військовослужбовці мобілізуються, їх ніхто не питає про політичні погляди.

❗️І останнє... На цьому тлі пост Безуглої, який більше нагадує маячню хворої людини, заграв новими фарбами.


Повідомляється про приліт по аеродрому Бельбек у Севастополі. Повітряну тривогу оголосили вже після удару.

ATACMS чи рибу глушать?

У заступника губернатора Севастополя "всьо нормально".


Якісь незрозумілі оксюморони. Лише через кілька годин після того, як конференція висунула Еммера на посаду спікера, він вибув з гонки - проти нього різко виступив Трамп та його парламентські адепти.

Ну їх в баню - ще гірше, аніж в нашій ВР! Будемо обережними з висновками, але тримаємо у думках будь-який сценарій. Пропоную розслабитись та спокійно дочекатись кінцевого результату виборів - від нас все одно нічого не залежить.

⁉️ Де у цьому світі нові Черчиллі та Рейгани? Політики подрібнювали до трампів, які плутають Туреччину з Угорщиною, та орбанів, які плутають продажність з інтересами держави.

‼️ З останнього. Конгресмени від Республіканської партії обрали трампіста Майка Джонсона своїм наступним кандидатом у спікери Палати представників. У ході таємного голосування він переміг однопартійця Байрона Дональдса.