"Ніколи не жили добре то й не треба" - Сергей Фурса

"Ніколи не жили добре то й не треба" - Сергей Фурса

Украинца голосують за зубожіння. Принаймі украінці, які дивляться проросійський телеканал НАШ. От звикли украінські політики лякати публіку зубожінням. Але хто каже, що украінці з лякливих? Хто взагалі каже, що украінці бояться того зубожіння.

Навпаки. Украінці всіма фібрами душі за дефолт і зубожіння, яке за ним приходить.

Ніколи не жили добре то й не треба. А то після зростання економіки розпочинається. Тут тобі і мігранти і толерантність, кошмар а не життя. Треба правила виконувати, на червоне світло не іхати, на екзаменах не списувати.

Кому воно треба. Тому й говорять глядачі, що обирають дефолт. Не потрібно платити по боргам. Треба повторити шлях Лівану і Венесуели. От же щастя. І тобі жодних проблем. Особливо цих жахливих проблем вибору, що купляти в магазині.

На що воно потрібно. От справжнє щастя в Північній Кореі - тарілка рису і жодних психологічних проблем. Який же мудрий в нас нарід. Знає, що краще спати на соломі і не мучатись екзистенційними проблемами.

Це і є справжній вибір. І тут без дефолту ніяк. Треба запустити девальвацію, інфляцію, треба залишитись без роботи. І от в цей момент можно починати себе жаліти. І співати тужливі пісні про тяжку долю.

От воно щастя.