"На 2023 рік Міноборони Росії планує велику кампанію призову, спільно з МВС РФ" - Кирило Данильченко

"На 2023 рік Міноборони Росії планує велику кампанію призову, спільно з МВС РФ" - Кирило Данильченко

Для цього російська влада створює бази, систему електронних повісток і збирає дані про кілька мільйонів актуальних мобільних телефонів.

При цьому потребує людей настільки, що використовує для відбиття наших рейдів у Бєлгородській області курсантів, а загалом на фронті – співробітників охоронних структур.

У “Л/ДНР” тягар мобілізаційного навантаження ще не зрівнявся з Другою світовою, але близький до цього.

Ворог готується продовжувати війну, але має проблеми і з мотивацією частини суспільства, якій не цікавий Вугледар ціною власного життя та здоров'я, і з постачанням техніки.

Останнє для них важливіше, оскільки людей вони знайдуть, а ось танки вже йдуть 1960-х, і вони не молодшають на базах зберігання.

Про це каже не блогер, а цілий генерал-полковник, заступник начальника Генерального штабу Євген Бурдинський.

Ця досить проста інформація була відразу ж видалена, щоб росіяни, що вже осатаніли від усіх виконаних завдань СВО, не почали ставити запитання.

А де, власне кажучи, попередні пів мільйона багнетів з-поміж громадян РФ і двісті тисяч з колаборантів і примусово мобілізованих, якщо ви весь 2023 рік знову будете мобілізовувати людей?

Скільки РФ реально втратила на цій війні, клоуни ви тувинського цирку?

Але ці запитання мають цікавити самих росіян. Ми ж повинні розглядати кремлівський режим як смертельно небезпечного супротивника, припинивши хихотіти про відірвані дроном дупи, бавовни та жести доброї волі.

Серйозно розбирати причини втрати Соледара, останніх укріплених кварталів Бахмута і те, як зробити, щоб цього не трапилося в Костянтинівці, Часовому Яру та в цілком можливій третій битві за Слов'янськ.

Якщо ж ви живете в РФ і не підтримуєте війну, знайте: ховатися стане важче – МВС разом з Генштабом займається цим питанням.

Найбільший і найкривавіший конфлікт у Європі з часів Другої світової війни триває.

І особисто ви в Росії можете стати його жертвою.

Неповоротка держава, яку ви звикли вважати тупою, раптово покаже ікла і кине вас помирати в ліси під Кремінною, у старій касці та з аптечкою 1960-х років.

Просто тому, що одні діди із ФСБ та секції самбо хочуть правити вічно.

Коли ж до вас заходять російські громадяни з РДК, ви волієте тікати і плакати на камеру, а не допомагати їм.

Тому ви підете до військкомату і станете трупом або калікою.

Тому, що не хочете боротися за своє життя.

Але якщо у вас ще є залишки глузду – втікайте.

Тому що для вас уже запланували майбутнє – воювати, як діди, у країні, яка оточена ворогами, в цифровому концтаборі, який розшукує вас із камерами і системами розпізнавання облич.