"На тему законопроекту #8271" - Олександр Карпюк

"На тему законопроекту #8271" - Олександр Карпюк

Спробую виважену думку.

Я розумію чому цей законопроект подали. І причини- важливі. Тому що солдат не зрозуміє командира бригади, якому військомат передав групу біосміття, яке бухає, відмовляється виконувати накази, та сидить в ППД займаючи штатку, поки командир заряджає юристів пройти десять кругів ада щоб зробити щось з непоодинокими випадками. У той час коли боєготова частина бригади воює у некомплекті і за себе, і за них.

І ці сонечки вкрай заїбали. Причому вони ще погрожують командирам що якщо іх відправлять, то вони запишуть відео як іх голіх-босих хочуть без зброі відправити виконувати самовбивчі накази. В нас же свободна країна, і зрадофілів які вступляться за сонечко не розбираючись в нас теж достатньо.

Іх треба виганяти з армії з відповідними репресіями. Вони такі ж вороги армії, як і пігдогі. Які потім будуть вимагати тих же преференцій, як і ті хто воювали.

Але.

Систему характерізує рівність. Тому честно було б мати систему репресій воєнкомів, які забирають біомотлох для статистиці. РАВістів які болт кладуть на оформлення паперів для отримання зброї, і навіть волонтерського майна, якщо треба його ставити на баланс- а в них лапки. Бо краще бійці без майна, ніж він там бумажки буде збирати та оформляти, відморозитись завжди ж легше.

Командирів які розмістили в штабі новостворених підрозділів своїх родичів, клали болт на навчання особливого складу та забеспечення, а потім розводять руками перед бійцями яких терміново перемістили на позиції, де потірпали більш забеспечені підрозділи, а в них нічого немає.

Якщо в край кута ставити тільки солдата- це не дасть потрібного ефекту, а ось напругу сформувати в військах може легко. Тому хотілось би щоб цей потрібний закон у другому читанні переробили, щоб це не був карательний інструмент солдата, а частина загальної військової системи.

Тому що цей закон- це інструмент. Як зброя. І все залежить від того, як ім та проти кого користується. І якщо ім скористується якийсь мудак проти солдата який у своємі праві- то це може визвати дуже погані наслідки, тому що тоді за цього солдата включиться військове братерство, а цей конфлікт буде тільки на руку ІПСО пігдогів.

Закон потрібен. Але з урахуванням інших нюансів.

Думка суб'єктивна якщо що.