На жаль, долю Донбасу дуже пророче показав режисер Васянович в своїй "Атлантиді" - Богдан Буткевич

На жаль, долю Донбасу дуже пророче показав режисер Васянович в своїй "Атлантиді" - Богдан Буткевич

Де цей край - неозора чорна випалена пустеля, де спеціальні команди збирають неопізнані трупи... І де дія відбувається в... 2024-му році.

Може, не весь, але чималу його частину до кінця нашої війни чекає саме це. Не знаю, хто і що там буде відновлювати. Адже якщо десь бойові дії і закінчаться - то цей край, на жаль, приречений знову бути лінією фронту, фронтиром для військових. Абсолютно поки не бачу іншого майбутнього для цієї землі. Навіть якщо нам вдасться всю цю територію повернути до себе.

Дуже боляче бачити звірство рашистських виродків як сьогодні в Покровську. Спеціально вдарити спочатку однією ракетою, потім почекати, коли приїдуть ДСНС. І вдарити другою.

Про це не напишуть західні ЗМІ - ну хіба десь там не на головній. Про це не скажуть в сраній ООН. Черговий удар по цивільним у Донецькій області - скільки їх було і ще буде?

Але це - буденність там.

Скільки так само рашистські нелюди робили в Сирії - кого це парить?

Тому ось що правда не розумію - хто і чого там ще чекає? На жаль, цивільним там зараз робити нема чого. Дуже радив би звідти виїхати хоча б тим, хто з дітьми.

Рашисти прагнуть перетворити всю цю землю на лінію випаленої землі між собою і нами.

Єдине, чим варто відповісти - зробити те саме з їхніми прикордонними областями. Але Донбасу це не допоможе.

Sad but true.