"Набрати прикриття" - Mason Lemberg

"Набрати прикриття" - Mason Lemberg

1) укласти контракт на 13 мільярдів гривень. Точніше ось так, щоб було легше усвідомити:

13 000 000 000 гривень.

Щоб було легше порівняти поставте під цією цифрою: свою зарплату чи пенсію, доходи своєї фірми, вартість танків чи літаків, суми найбільших волонтерських зборів.

В контракті яйця по 17 гривень, картопля по 22, буряк по 25 ітд.

2) з допомогою хльорок рубльових влаштувати мудрому українському народу сенс уріноофтальмології з широким спектром розповідей від "шабунін ху_сос" (до чого тут був шабунін взагалі? за наявності контракту. Ви що неграмотні щоб пиздіть про шабуніна, коли вам контрактом по їплу водять?) до "ну і што што крадуть, маржа всєго 500%?"

3) подякувати за інформацію і гундосно пообіцяти розслідування і покарання винних

4) влаштувати другий сеанс урінотеофтальмології "пояснивши" холопам, що яйця продають в кілограмах і всьо ваащє окей.

5) звільнити з роботи (не погойдати, не поставити під стінку, не посадити, не арештувати, не відкрити кримінальну справу) відповідальних. Нібито "відповідальні", а не особисто лиса х.йня розказувала про яйця в кілограмах.

6) вилучити з дивана підлеглого чорта (в іншому провадженні) кілограми готівки

7) трохи пересцяти під загрозою звільнення (відчуйте всю тяжкість покарання)

8) повернути назад (в статусі радників) звільнених чортів

9) повернути тому іншому чорту його диванну готівку рішенням цілого, блискучого, новоствореного, незаплямованого ак-суду, тому що цю готівку йому позичив постачальник МО. Постачальник МО "зичить" готівку чиновнику МО, щоб той потримав її в дивані. І це, виявляється, антикорупційна операція))) Борудьба з корупційов нєвіданних новостворених незаплямованих маЧтабів))

10) влаштувати наступний сеанс уріноофтальмології, тепер з флягами з 1500% націонкою. Тут навіть охїли шлави, які розказували про те що 500% - то норм))

11) і ще один сеанс урінотеофтальмології виправивши ціну кілограма (правда ж, холопи, то були яйця в кілограмах?) яєць на наближену до ринкової (хоч і завищену в 2 рази з оптовою). Все інше, звісно, міняти не треба. Бульба най буде і по 22. Огірки по 70.. А що? Ми багата країна, а не якісь ніщеброди

12) ... то ж що ще треба зробити? Може покарати винних як обіцяв Святий Гундосій? За законами війни? Чи може хоч за законами мирного часу? Чи може хоч справу відкрити? Розслідування провести?

Ні?

... правильно, хлопчики і дівчатка!

"Набрати прикриття". І всім розказувати, що "от вони слідкують", "незалежний орган", "якщо що - це вони не вслідкували", а ми, ми побороли корупцію.

Краще що можна було зробити тоді - повиходили з усього, що імітує "демократичний процес", бо цього процесу не існує.

Краще що можуть зробити новообрані зараз, для країни - скласти повноваження і не бути прикриттям їхніх схем і злочинів, для тих людей, які довіряють тобі.