"Наш народ просто невозможно удовлетворить никогда, никак вообще" - Тanya Adams

"Наш народ просто невозможно удовлетворить никогда, никак вообще" - Тanya Adams

Нового министра образования заподозрили в плагиате. Ну ок, он передал свой дисер на проверку. И блд снова не то!

 "Зачем эти громкие заявления", пишет уважаемый блогер Берёза.

А не передал бы, уважаемый блогер написал бы: "Ага! Значит в пуху рыло! Если все честно, то надо было передать, доказать широкой общественности свою правоту!"

Новий міністр освіти Оксен Лісовий подав свою дисертацію на перевірку до Нацагентства з якості вищої освіти. У разі виявлення плагіату чи порушень він обіцяє відмовитися від наукового ступеня кандидата наук.

Голова Комітету ВР з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак подав свою дисертацію на перевірку щодо плагіату до Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти: "Якщо будуть знайдені будь-які відхилення академічної доброчесності, ми готові відмовитись від наших наукових ступенів".

От ця історі з поверненням наукових ступеней мені нагадує "Крадій Петренко готовий повернути награбоване, якщо його спіймають після злочина". Ню-ню...

Шановне панство, це не тв-шоу. Якщо ви писали самостійно, то знаєте є плагіат чи ні. Навіщо ці гучні заяви? Для наповнення інформпростору? А відмова від ступені в Україні, після того як Ківа став кандидатом наук, взагалі не має ніякого значення, як і наукова ступень. Поваги до українських наукових регалій сьогодні відверто немає ані в Україні ані поза її межами.

Правильно всё, у нас ведь как: обосрали - обтекай. Молча.

Взяли моду оправдываться!