НАТО зачинено: Ердоган, Путін, Джонсон. Війна з Заходом | Суботній Політклуб

НАТО зачинено: Ердоган, Путін, Джонсон. Війна з Заходом | Суботній Політклуб

Президент країни-агресора Росії Володимир Путін прогадав висуваючи ультиматум Заходу. Складається враження, що Кремль взагалі нічого не очікував від цього ультиматуму. Але Путін прогадав, адже Захід одностайний у своїй політиці проти Росії. Протистояння Росії та України переросло у конфлікт між Російською Федерацією і Заходом, в якому Україна - плацдарм. 

Путін не буде воювати з НАТО. Навіть, якщо Росія захопить всю територію України, на кордонах НАТО Путін зупиниться. Агресор не буде воювати з НАТО. Білорусько-російські військові навчання - це демонстрація сили, змоги Росії напасти на Україну з території Білорусі. Інтереси Реджепа Тайїпа Ердогана в Україні: залежність від Путіна, кримські татари. Ердогану потрібно розвивати стосунки з Росією. Чому Велика Британія стала так активно підтримувати Україну у війні з Росією. 

ДТП зі слугою народу Олександром Трухіним: наслідки для влади Зеленського і прогнози розвитку ситуації. ЗЕ-влада - це Титанік і кожен, хто не врятується, вчасно не перебіжить кудись, не просто залишить політику, він потоне разом із президентом України Володимиром Зеленським. Не має значення, як вони назвуть цей човен чи що будуть з ним робити, цей човен ЗЕ-влади вийшов у плавання 2019-го року вже дірявим, його задача - потонути. Якби ми самі для себе чітко розуміти, що люди, які голосують за націонал-демократичних кандидатів, можуть мати лише один вибір - проголосувати в 2-му турі за того націонал-демократичного кандидата, який залишився. Навіть якщо цей кандидат вам не подобається, закрийте носа і проголосуйте! Але ж не голосуйте за кандидата від протилежного табору. Не дурійте, це ж ваша країна. Зараз би вже продовжувалися реформи, не було би такої військової небезпеки, ми були б у реальному союзі з Заходом. 

Нашій владі довіряли би і не було б усього цього. А нас більше, але ми програли меншості, якій не потрібна наша з вами країна. Я хочу, щоби цього більше ніколи не було. Питання навіть не в тому, щоб об'єднувалися націонал-демократичні політики. Вони мають об'єднуватися. І Порошенко, і Кличко, і Тимошенко, і Смешко, і Голос - всі. Той, хто не об'єднується, має бути поза межами українського патріотичного табору. Питання в тому, щоб ви самі для себе зробили правило: от є у вас Порошенко і Зеленський, Порошенко і Бойко, Тимошенко і Зеленський, Тимошенко і Бойко, Смешко і Зеленський - не має значення хто. Має бути чітко зрозуміло: наш - ми за нього голосуємо, їхній - хай вони за нього голосують. Ті, хто за Москву, і ті, кому байдуже.

Марія Гурська та Віталій Портников у програмі Суботній Політклуб на телеканалі Еспресо.