"Навіщо в Україні партія що орієнтується на росію?" - Mason Lemberg

"Навіщо в Україні партія що орієнтується на росію?" - Mason Lemberg

Почитав аналітику в якій кажуть, що влада готує проект арестовича для окучіванія безхозного ватного електорату на виборах і мовляв, це добре, бо арестовічь ваабщє наш і ваабщє..

По-перше: люди абсолютно не усвідомлюють вплив виборів на суспільство під час війни. Навіть приблизно не уявляють цю скриньку пандори, відкривши яку зникнуть залишки єдності заради перемоги.

По-друге: а що власне доброго в створенні проекту для безхозного ватного електорату (навіть після війни)? Що в цьому доброго? І навіщо?

Щоб люди, рідні яких віддали життя за Україну чи ті хто втратив здоров'я, спостерігали як якісь тварини знову хочуть єднатися з вбивцями? Щоб цим тваринам розказували казки і брехали про нашу Вітчизняну війну заради політичних цілей?

Навіщо в Україні партія що орієнтується на росію? Нехай навіть притворяється. Нехай навіть схрешує пальці і показує язика і носить вишиванки під косоворотками.

Щоб що сука?

Чи нема розуміння, що всі ті люди підтримували росію основним чином тому, що існували такі партії як комуністична, партія регіонів, опозиційний блок, опзж, слуга народу, їхні медіа і їхні "релігійна" секта. А якби цього не існувало, то й ситуація була б інша, набагато краща.

Навіщо реанімовувати оцей напівтруп ворога?

Мало блять крові пролилося?

У Великобританії під час WW2 існувала пронімецька партія? Чи в СССР? Чи може в Ізраїлі існує партія захисників Хезболли?

Чи були ініціативи їх створення під час війни? Заради окучування "безхозного електорату"?

І що б було з "політиками" у тій же Великобританії чи Ізраїлі, які б пизділи те що арестович?

Є країна. Є інтереси країни. Є Перемога як найвища мета на цьому етапі. Є державні мужі, які до того йдуть, незважаючи на все.

А є товаріщь Зеленський. З його окремими "специфічними" інтересами. І я тут не бачу жодних точок дотику.