Навмисне беззаконня

Навмисне беззаконня

З цікавістю споглядаю грозні заяви чуваків на марафоні про "гру з вогнем" суддів у справі групового згвалтування 14-річної.

Та яким вогнем? Не смішіть. Продажні судді прекрасно побачили, що Трухін, Мангер і інша сволота спокійно під шумок війни порішали свої проблеми. І нічого їм не було. Президентський депутат-гвалтівник неповнолітньої досі сидить у парламенті, а "куратор" Харківської області Ярославський взагалі задавив людину і поїхав по своїм дєлам, а потім прислав замість себе якусь шістку.  

Ви. Це. Схавали.

А потім вони змусили вас схавати "шашлики" і гвалтування українок вже тисячами.

Населення свідомо обидлячували, системно руйнували суспільну мораль ось такими непокараними злочинцями і голими задами серед ваших церков на Софійській. І кожен тиждень по Оруелу мінутка ненависті до Порошенка.

Вони перетворювали людей на свиней. І перетворили. Бо вони можуть управляти лише бидлом. І банда знає свою публіку. Трошки бидлу підспівай, розкажи йому яке воно величне, вкажи ворога - і ти його пан.


Вони плодили беззаконня навмисне і будуть плодити далі. Закінчиться це тільки тоді, коли нормальні люди зберуться і заженуть їх і їхнього бородатого патрона туди, де їхнє місце.

Джон Сміт