"Найбільш зневажений президент" - Зоя Казанжи

"Найбільш зневажений президент" - Зоя Казанжи

Тими зневажений, хто:

холоднокровно і технологічно перетворював країну на цирк-шапіто;

ржав з історії і трагедій свого народу;

до останнього реєстрував торгові марки в раші;

виступав на всіх можливих майданчиках раші - від концертних зал і до приватних саун;

знімав кіно, де дурнувато-примітивного українця Будько «робив людиною» російський професор Ковальов;

вирішив хакнути країну за допомогою телесеріалу, щоб привести до управління абсолютно нульових ноунеймі і взяти під контроль всі процеси і всі ресурси.

Можна довго перелічувати. Але. Нинішній президент ним став в результаті справді демократичних виборів. «Усвідомлене» рішення «мудрим» народом було прийняте на основі кіно про «слугу народу» і величезної кількості фейків про Порошенка.

Порошенко - не янгол. Ми з вами добре знаємо всі провтики - від кадрів і до бізнесів для своїх.

Але та інформаційна вакханалія, яка почалась в ефірах і до якої причетні нинішні «журналісти» і «телеведучі», «позитивні блогери» і власники «незалежних» медіа, нечесна і несправедлива.

Чи почалась би війна, якби президентом був не Зеленський? Почалась би. Немає сумніву. Чи могли ми бути до цієї неминучої війни більш підготовленими, аніж за Зеленського? Могли би. І саме така підготовка і почалась за каденції Порошенка.

Але помиї на ПО продовжують литися. Людина потужно вкладається в оборону. Теж «не втік» з країни. Є одним із найавторитетніших амбасадорів для аудиторій за межами країни. Припинив і публічно заявив про припинення всіх розборок з діючою владою. Фракція ЄС у Верховній Раді є найпрофесійнішою у парламенті. Представники партії ефективно працюють на міжнародних майданчиках. Чисельні представники партії воюють у лавах ЗСУ. І гинуть, гинуть…

Але бруд нікуди не зникає. Приклад: екс-керівники Франції і Німеччини розповіли, що підписання Мінських угод дозволило Україні виграти час для розбудови збройних сил. Вже і дегенерат з сусідньої бензоколонки визнав, що його надурили. Але ж наші святі люди продовжують носити у зубах: ну і що вам дали мінські угоди вашого Порошенка?!

Віка Сюмар, нардепка від ЄС, сьогодні нагадала події вечора 24 лютого минулого року, коли Порошенко сказав нардепам фракції (далі цитую пост):

«ми нікуди не поїдемо, ми формуватимемо батальйони і організовуватимемо оборону Києва».

А ще він сказав: «нам головне протриматися два тижні. Якщо Захід побачить, що ми тримаємося і чинимо спротив, буде зброя і повна підтримка».

І що «Київ - це ключ до всієї України, тому його треба втримати»…

Він так і не поїхав з міста, коли всі чекали його повного оточення, не був в бункері жодної ночі і постійно на телефоні шукав зброю… Він досі щодня шукає зброю. Він лише сьогодні повіз на фронт вантаж вартістю 50млн.грн. І він справді живе цим. Допомогою українській армії».

Розумієте, в чому справа? В тому, що технології знецінення і висміювання продовжують працювати. Порошенко і досі продовжує лякати найвеличнішого і його няньок. Градус ненависті саме ними не лише активно підтримується, а і провокується.

А Порошенко міг би плюнути на все. Ну правда, тяжко працювати, отримуючи у відповідь хейт, брехню і зневагу. Не всі вміють бути вдячними.

Фігове привітання з днем народження вийшло) Разом з тим, вітаю! Поважаю і дякую!

АРМІЯ. МОВА. ВІРА.

Фото Mikhail Palinchak. І мені це минуле фото дуже подобається.