"Найбільше розчарування останніх років" - Богдан Буткевич

"Найбільше розчарування останніх років" - Богдан Буткевич

Дуже промовистим фіналом міністрствування пана Резнікова стало оце парі/бикування на журналістів та депутатів.

Бикування в момент, коли він вже прекрасно знав, що його звільняють. Впевнений - це від безкарності, бо він очікує, що поїде послом в Британію. Де його сховають від розслідувань та скандалів.

І саме тому він вирішив в кінці повимахуватись, щоб показати, що він крутіше варених яєць. І як йому насрати на всіх.

Взагалі, саме ця людина стала для мене найбільшим розчаруванням останніх років. Адже він - досвідчений політик. І на перших порах дійсно зробив багато корисного. У порівнянні із виплодком тараном - так точно. Хоч і до останнього розповідав, що в Білорусі нема ударного угруповання. І що армії перед великим вторгненням не треба більше грошей.

Але далі він перетворився на маріонетку єрмака. Такого собі потєшного міністра катання на рамштайн та катання на західних взірцях бронетехніки. Тоді як люди єрмака типу шарапова, реально вирішували та підписували все.

Роботою Резнікова було просто не лізти і не заважати. З чим він успішно і впорався.

Він свідомо зробив вибір на користь того, щоб стати клоуном у п**расів з ОП.

Єдине, що пояснює це все - це кількість корупційних грошей, які, цілком можливо, ця людина отримала. Взамін - дика токсичність, яку вже нічим не перебити.

Щиро сподіваюся, що британці не дадуть агреман на його призначення послом. Як чехи не дали його Гусєву, екс-очільнику Укроборонпрому.

Доведення до суду справ по його діяльності в МО є справою честі для всіх адекватних людей в нашій країні.

Бо будь-який натяк на зловживання підчас війни в головній державній структурі таких часів, я вже не кажу про те, що йому інкримінують - це жесть. Яка має назавжди лишитися на його совісті.

А головне - має мати наслідки у вигляді кримінального покарання. Від якого його зараз буде намагатися сховати Зеленський і Єрмак в нагороду за гарну службу.