"НАЙВПЛИВОВІШИЙ РЕВНУЮТЬ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"НАЙВПЛИВОВІШИЙ РЕВНУЮТЬ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Я бачу тільки одне розумне пояснення тому, що Петра Порошенка з такою наполегливістю не пускають на парламентську ассамблею НАТО. Справа в тому, що Вовочка ревнує.

Розумієте, на Заході до байок про "свинарчуків" і "ліпецьку фабрику" ставляться як до типових псевдокорупційних побрехеньок, якими їхня опозиція нагороджувала кожного їхнього президента, останні років 150. Для Заходу це - дурниці. А не дурниці для Заходу, це реформи проведені Порошенком. Саме як реформатор Порошенко відомий у Європі і США.

Сучасний колективний Захід це суспільство буржуазне. Це суспільство створене людьми, які хотіли аби їм не заважали заробляти і будувати свій добробут - далі вони самі. Звісно, на Заході так само були особи, які вважали що їм всі винні і що про них мусять піклуватися інші - кріпацтво в їхній історії теж було. Ниття наших "а що він зробив для людей?!" для Заходу - не більше ніж скиглення халявщиків, яких у них теж не бракує.

Власне, від цього ниття і диктату халявщиків з ЄС втекла Британія. І якби не Брекзіт - були б зараз нам горе й лихо. Тільки уявіть що Лондон мав би узгоджувати свої дії з Берліном...

На Заході Порошенка вітали б - як лідера української опозиції і як реформатора, чия діяльність стала грунтом для українського спротиву. Порошенко дав би десятки інтерв'ю. Його запросили б на телебачення. З ним би радилися і питали його думки.

Все це не припустиме для президента, названого найвпливовішим згідно видання Time. Одна лише думка, що славу захисника України доведеться ділити з Порошенко, для Зеленського то жах і катастрофа. Тому влада вдається до відвертого свавілля - Порошенка не випускають з країни без жодних пояснень. От просто не випускають - і край. Так само як канали виключили.

Що тут сказати? Ну і Слава Богу що воно сталося так. Увагу до Порошенка влада щойно привернула. Західні ЗМІ зустрінуться з ним і в Києві. А заодне західні ЗМІ змалюють всю ціну зеленому найвпливовішому.

Ревнощі, часто, надто дороге задоволення.