"Індукція страху - це те що зараз відбувається навколо Запорізької АЕС" - Mason Lemberg

"Індукція страху - це те що зараз відбувається навколо Запорізької АЕС" - Mason Lemberg

Як це працює?

Це коли ти замість важливої ділянки роботи займаєшся самопіаром і нагородженням повій з прогнозами про переворот російських олігархів проти двійників путіна і завершення війни в грудні 2022 (кожного кварталу переносячи дати) а потім тобі "вистрілює" підірвана Каховська ГЕС, в тебе під носом, а ти нічого про це не знав, маючи супутники і нагороджених медалями огентів.

І потім ти щоб зберегти розвідувальний "авторитет" ти починаєш вибудовувати найпростіші моделі, типу: "ага, якщо вони могли підірвати ГЕС, то чому не можуть АЕС?" і оголошувати ці примітивні моделі публічно.

Бо ж треба перестрахуватися на випадок, якщо щось станеться, а ти нічого не казав і не попереджав. Який ти тоді "розвідник"?

Все. Старт даний. Страх зародився, індукція страху почалась. Далі ЗМІ малюють інфографіку з радіусами радіоактивного ураження, вусаті хуєпльоти на основі цього придумують свої історії для амеб, в кожній рендомній події кожен (хто в це повірив, або просто боїться( боятися - нормально)) починає бачити якісь знаки на користь версії, маховик псевдоінформації, страху і істерики розкручується.

Зчасом ти сам починаєш вже вірити в те що ти ж сам згенерував, бо воно вже обросло "фактами" і набуло іншого вигляду.

Далі це гуано зліплене з істерики лягає в папочки високосадовців під грифами і вірити починають вони, розкручуючи і виводячи страх і істерику на нові рівні.

Звісно, реагує на це і ворог і теж починає щось говорити, якось діяти. Це сприймається як доказ твоєї версії і так виникає новий виток страху.

Ітд

Ітд

Не буде зараз ніяких підривів АЕС. Спіть спокійно.

Принаймні поки що, поки не відбуваються бої в безпосередній близькості до АЕС

А істерити треба було коли АЕС захоплювати на 2-й тиждень вторгення і жителі Енергодару виходили проти танків і тримали оборону кілька днів голими руками. Але великому герою було не до них, він тоді замовляв рейтинги підтримки своєї персони.