"Не кажіть, що ми вас не попереджали"

"Не кажіть, що ми вас не попереджали"

Знаєте, що мене найбільше вкурвлює в усіх цих траблах з нашою владою?

До 2014-го року і в 2014-му зеленські-єрмаки-стефанчуки-безуглі займались чим завгодно – виступали, відпочивали, знімали фільми, принижували Україну на своїх корпоративах, відпетлювали від повісток, записували відоси з Красной площаді, засмагали у круїзах, веселили публіку.

А Бутусов їздив на війну.

Три роки тому прекрасно спрацювали змова олігархів і політтехнології. Величезна кількість людей повелась на картинки і словесну фігню. Ну що ж, різниця між зомбі в раші і тут не така вже й велика. Критичне мислення, на жаль, притаманне невеликій кількості людей.

Зараз очільники нашої держави вперто продовжують свої дурні, необдумані і свавільні дії. Маючи війну і зруйновану вщент економіку, ці ... люди продовжують гратися в політику і мріяти про вибори «з розгромним результатом», як називають це в своїх колах. Держапарат фінансують зараз самі знаєте хто. Без тих коштів все зупиниться. А вони вже мріють про те, що «відбудовувати будемо лише ми, давайте нам на це кошти». Я навіть не сумніваюсь, що вже встигли і потрібні фірмочки позареєстровувати.

Зараз Юрій Бутусов знаходиться в епіцентрі воєнних дій. І постійно розповідає неручну для влади правду. Тому що заколисування мурчащого Арестовича наробило вже купу біди. Тому що брехня власному народу ще ніколи не допомагала вберегти цей народ. Тому що громадяни України заслуговують на відвертий діалог і чесну комунікацію.

В 2014-му році почалось створення нашої Української Армії. Практично з нуля, після міністра оборони – громадянина росії. Тодішня влада і Президент Порошенко пройшли через серйозні випробування, помилки, критику. Але Армія у нас є. І вона була б ще сильнішою, якби три останні роки робота продовжувалась, а не лунали заклики їхати на шашлики і спокійно собі жити. Якби не були провалені ВСІ стратегічні закупівлі на користь закопаним в асфальт проєктів.

Остання огидна історія. Голова Верховної Ради включає в списки делегації на засідання Парламентської Асамблеї НАТО Петра Порошенка. Разом з кількома іншими колегами. Порошенка НЕ ПРОПУСКАЮТЬ через державний кордон. Виконавці цього заказняка мямлять щось про документи, відсутність дозволу і іншу несенітницю. Стефанчук не знімає слухавку, коли йому намагаються дозвонитися.

Звісно, Порошенко нікуди не їде. Зате їде Безугла, натхненниця розстрілів наших воїнів. Ну, яка влада, такі і слуги. Їдуть інші колеги по параменту. І вони ж мовчать, як води в рот понабирали. "Прекрасна" солідарність.

Сьогодні, після чисельних заяв політиків, політсил, лідерів думок розбудили, нарешті, спікера Стефанчука.

Знаєте, що сказав? Вчора, коли йому обривали телефон з приводу пояснень по не пропуску Порошенка, він … заснув. ЗАСНУВ, блд!

Гарний має сон цей хлоп. Так от, розбудили і він сказав, що підписав 2 розпорядження про закордоні відрядження Порошенка. І вони ДІЮЧІ. Ніяких інших документів, в тому числі і щодо скасування відрядження, не існує.

От що треба в цьому місці написати чи сказати?!

Розумієте, що вони роблять, поки в країні війна? Один плекає і носиться зі своїм ураженим его. Інші підіграють вже нездоровим амбіціям сонцесяйного.

Дрібні, мілкі люди.

Якщо Порошенко може привезти сюди хоч одну машину, хоч один боєкомплект, якщо хоч один його виступ на міжнародній арені може наблизити нашу перемогу, то протидія законній роботі - злочин.

Це я вже мовчу про те, що Порошенко – п’ятий Президент України. Ця посада – довічна. І вона має відповідні атрибути і процедури. Подібні приниження – це дно.

Обожнювання світу вже зіграло і ще зіграє свій злий жарт з діючим президентом. Він думає, що він і його васали мають індульгенцію на все, що прийде в їхні дурні голови.

Ну звісно, можна роти позакривати. Нехай Безугла напише донос в СБУ. Вона вміє, любить, практикує.

Окремий привіт окремим медіа, які безсоромно спотворили факт своїми недолугим інтерпретаціями на кшалт «Порошенко хотів перетнути держкордон» і «Порошенку не дозволили виїхати з України». Свині ви.

І ще одне. Коли вони почнуть знищувати Залужного, не кажіть, що ми вас не попереджали.

Zoya Kazanzhy