"Не мала баба клопоту..." - Микола Ільїнов

"Не мала баба клопоту..." - Микола Ільїнов

Майже все своє робоче життя я працюю в фінансових установах. Така робота передбачає якісь стратегічні завдання, плани, їх виконання, і відповідно щоквартальне (щорічне), підведення підсумків роботи.

Зазвичай, це відбувається так: орендується якийсь комплекс відпочинку, з конференц-залом, де проходить офіційна частина: виступають керівники підрозділів, доповідають про результати роботи, про плани на майбутнє і т.д. , а після офіційної частини настає довгоочікуваний час відпочинку.

Іноді на такий відпочинок запрошують аніматорів зі сторони, але дуже часто, особливо в невеликих структурах, ми такий відпочинок організовували самостійно і готувалися ми до цього зазделегідь, щоб це виглядало більш професійно та цікаво.

Це я до чого згадав? Я не знаю, як там у тих ПАРЄ проходять наради, але думаю, що десь приблизно так, тобто теж є офіційна частина і неофіційна. Зрозуміло, що на офіційній частині наші зможуть виступити непогано: спічрайтери зараз пишуть патріотичні тексти, міміку та акторську майстерність є кому підтягнули. А що нашим робити на неофіційній частині, де кожна країна буде показувати якісь конкурс, співати пісні, танцювати?

Хтось собі уявляє того же Порошенка, який ходить по залу і співає:"хто раділся в январе вставай, вставай, вставай, зброю та гроші Україні надавай!"?

Особисто я не уявляю, а ось, якщо це буде Бакунець, да в свому фірмовому червоно - жовтому костюмі, то взагалі буде бімба!