"Не про рейтинги, а про страх і неадекватність" - Mason Lemberg

"Не про рейтинги, а про страх і неадекватність" - Mason Lemberg

Мені не подобаються соціальні ініціативи Порошенка. Від слова "зовсім". Не розумію чому комусь безкоштовно мають роздавати хліб, олію, макарони ітд.

Звісно, ця влада може створити ситуацію коли таке стане просто необхідністю, вони вміють. В цьому вони красавчікі.

Але поки такої ситуації немає я цього не розумію. Цільова допомога - так. А соціалізм для пролетарів - мене це не вставляє зовсім.

Більше того, моя точка зору підтверджується й абсолютною інертністю самих херсонців. Їм це не потрібно, інакше б вони поводились інакше.

Так, за хлібом на халяву вони прийдуть, але розраховувати навіть на елементарну людську вдячність не прийдеться, будуть тішитись що змогли хоч трохи розорити баригу, який в них крав.

Зрештою, це вже проходили.

Думаю, є й інші, набагато більш потрібні місця, де від цієї установки можна отримати куди більшу соціальну користь.

Але то таке. Порошенко вправі робити з грошима Порошенка все, що бажає Порошенко.

Але водночас не може не тішити з якою тупарогою упоротістю вся владна вертикаль на чолі з найвеличнішим лідером світу з стальними яйцями (який 2 тижні тому увійшов в історію наклавши санкції на діда в сарафані) воює з хлібопічкою з 300 хлібинами.

Це просто пзда.

Особливо якщо згадати, що найвеличніший лідор світу з 146% рейтингом таким чином воює зі збитим льодчіком, якого кожного тижня якісь політичні додіки списують в утіль)

І це не про рейтинги. А про страх і неадекватність. Й про те, що вони твердо стоять на шляху, на якому вже за рік від сталевих яєць, рейтингів і їхніх постригівських схем не залишиться нічого. Можете запам'ятати цей твіт (с)