"НЕ ВСІ ЗРОЗУМІЛИ" - Микола Ільїнов

"НЕ ВСІ ЗРОЗУМІЛИ" - Микола Ільїнов

Вчора ТОП-темою в фейсбуці була патріотична фотосесія речниці прикордонної служби. Але, мені здалося, що не всі правильно зрозуміли цю фотосесію.

По—перше, перед тим, як цькувати людину, зверніть увагу, що дівчинка, скоріш за все, інвалід. На першому фото добре видно, що одна нога у неї коротша за іншу, да і спина, якось скривлена. Я пам’ятаю, моя бабуся теж в таку позу становилася, коли в неї був радикуліт. Отже, я так думаю, що перше фото зроблено в санаторії для лікування хребта та опорно-рухового апарату.

    По-друге,  хотілось би відзначити, що не дивлячи на свою невелику зарплату, дівчина, все ж таки, вирішила з’їздити у Францію та особисто виразити слова вдячності французькому народу за підтримку в боротьбі України проти расії. Це добре, таку місію, зазвичай, виконують посли, тому треба до цієї дівчини придивитися, думаю, що вона була би не гірше нашого нового посла в Болгарії.

   Окремо хотілось би звернути увагу на одяг. Я пам’ятаю, ще в дитинстві, у нас в школі знущалися з хлопця, який ходив по декілька років поспіль в одних штанцях: вони вже були короткі, а він все ходить і ходить. Так, потім, коли ми подорослішали, ми зрозумілі, що його мати просто не мала можливість купити йому нові штани, а батька в нього не було.  

    Дивлячись на цю дівчину, я знову згадав того хлопця, з дитинства.  Зрозуміло, що будь-яка дівчина, мріє про довге вечірнє плаття, але не забувайте, вона звичайна речниця, а не донька олігарха чи син Порошенка. Що купили їй батьки ще в школі, те й носе. Так, мабуть це плаття не повністю прикриваю груди, але може в тих грудях, б’ється велике, добре серце? Ну, принаймні, хоч в одній з них.

  Фото на фоні Ейфелевої вежі, як на мене, дуже показово. Одразу звертається увага на великі чоботи, у мого дядька були схожі, він їздив в них на рибалку. Не забувайте, що дівчина з Одеси, то, скоріш за, все вона теж рибалка. В той же час, червона підошва говорить про те, що ці ноги ходять по землі, яка рясна полита кров’ю наших ворогів, і що поки ця дівчина служить в прикордонній службі, за наші кордони можна бути спокійними, ворог між цими ногами не пройде!

   Не просто так обрана і поза за цьому фото. Знак «V» показує, що перемога буде за нами, а плаття, яке майже нічого не прикриває, це нібито звернення до москалів, яке говорить: «так ми ще не такі багаті, як хотілось би. Так, на мені, можливо, немає навіть трусів, але загляни під плаття, читай по губах: «Без світла чи без вас? Без вас. Без трусів чи без вас? Без вас, …….»

Ось, приблизно так, я зрозумів цю фотосесію.