"Несемось...І правильно - чого гарній людині ото на нарах сидіти?" - Богдан Буткевич

"Несемось...І правильно - чого гарній людині ото на нарах сидіти?" - Богдан Буткевич

А от єрмачня і визнала, що все, написане Vitaliy Deynega про схему з відмиванням бабла через Держспецзв'язку, під прикриттям міністра Федорова, на користь ОП, під приводом закупівлі дронів для ЗСУ - чиста правда.

Щойно 2 дні тому затриманого НАБУ керівника Держспецзв'язку Щиголя відпустили під заставу чомусь у 25 млн. грн. Хоча звинувачують тільки по одному епізоду у відмиванні 62 млн. грн.

Хто вніс гроші - типу не ясно (насправді ясно).

Власне, саме це і мало стати лакмусовим папірцем - чи лишать його під вартою? Не лишили. І дуже швидко витягли. Бо бояться, що цей екс-СБУшник, якого вже ловили колись на корупції в Дніпрі і який з 2020 вірою і правдою служить одним з головних гаманців Банкової, за версією НАБУ і Дейнеги, почне говорити.

А сказати він може дуже багато що. Та й схему треба рятувати. Адже на неї вже запланували пустити понад 100 млрд. грн. від військового ПДФО.

Та й терміново треба рятувати імідж Федорова - улюбленця Зе, який мав стати одним з лідерів оновленої політичної партії ОП. Який, виявляється, виступає "фунтом" у схемі по п*здилову бабла на дронах для армії - знову ж таки, за версією, пана Дейнеги. Якому я особисто не бачу жодних підстав не довіряти.

Так що кушайте боротьбу з корупцією.

А, до речі, депутата Одарченка, який Наєму хотів в крипті хабар дати, теж під заставу випустили. Щоб він ще чогось про те, як Зе треба військових на вибори не пустити, пошвидше їх провести, здати Харків і відмовитися від Криму не ляпнув.

І правильно - чого гарній людині ото на нарах сидіти?

...Несемось. Який же грьобаний треш несеться з усіх боків...