"Nexit з балалайкою: кремлівський вигнанець завзято рейдерить НАТО та ЄС. Що це означає?!" - Маson Lemberg

"Nexit з балалайкою: кремлівський вигнанець завзято рейдерить НАТО та ЄС. Що це означає?!" - Маson Lemberg

Дві тисячі полонених Азовсталі, зданих ворогу під гарантії, яких ніхто нікому не давав, які за словами міністра МЗС Кулеби мають завдячувати Володимиру Зеленському. За яких вже 1.5 року всі забули (принаймні публічно мовчать), ніхто не носить 2000 бласлетиків з їхніми іменами, за них не боряться (принаймні публічно мовчать) провладні жополизи, які обіцяли це робити.

Nexit з балалайкою: кремлівський вигнанець завзято рейдерить НАТО та ЄС. Що це означає?!.

Тисячі людей безвісті зниклих, про яких нема вістки місяцями, а про деяких з них вже роками. Чиї батьки, дружини і діти, вирвавши від горя рештки посивілого волосся, вже моляться не за те щоб їх рідний син/чоловік/батько вернувся живим, а за те щоб хоч тіло його знайшли і віддали, щоб попрощатися з ним, "щоб вийти на цвинтар зі старою і поговорити з могилою".

І нам, суспільству розказують якісь дегенеративні казки про якусь "отруїну" манду. Хто вона? Що вона? Чим вона важлива для країни, щоб розказувати про її діареї, в умовах мовчання про тисячі героїчних людей, які щодня проходять через пекло?

І це, мабуть, один з найбільших злочинів цих скотів, до яких входять і медійна наволоч. Вони знецінюють все.

Знецінюють державні символи, по яких топчуться, яким домальовують лева з двома лівими ногами.

Знецінюють героїзм і відданість, затуляючи справжніх героїв гундосним зрадником.

Знецінюють і саму війну, боротьбу за Незалежність, кидаючи на призволяще Героїв і забиваючи важливе і критичне дешевими хайпами про вигадану діарею.