"Інфоциганський розводняк" - Сергій Марченко

"Інфоциганський розводняк" - Сергій Марченко

Ради бога, не називайте цих мамкиних "інвесторів" молодими бізнесменами. Більшість членів клубу мають до бізнесу дуже опосередковане відношення. Мамка-суддя, папка-прокурор, дитятко на кишенькові гроші купило біткоін, щоб нічого не робити і розбагатіти – і ось ти вже молодий "бізнесмен".

Клуб молодих "бізнесменів" – це типовий інфоциганський розводняк дрібних барижок на гроші. Організатори б'ють професійно і точно: по провінційності, марнославству, прагненню до ексклюзиву, елітарності дрібних людей, які прагнуть стати членами клубу "великих бізнесменів".

На першій сторінці сайту – про обраність: в нашому клубі тільки власники бізнесів з оборотом від 100 тис доларів. І не важливо, що для реєстрації такого "обраного", достатньо просто поставити галочку навпроти "Підтверджую, що маю бізнес з обігом більше 100 тис доларів на рік. Ніхто ж не перевірить. Еліта, йопта! Якби зараз жив Голохвастов, він би точно був там. Десь в президії.

До речі, ця інфоциганська тема - типово російська. Не знаю жодного прикладу успішної інфоциганщини українською мовою з українськими організаторами і україномовною аудиторією. Всі мамині інфоциганські черешні щебечуть винятково обєпонятною. У них завжди є філії як не на росії, то в Казахстані, Молдові, Білорусі. Тому вони не можуть українською, бо ж "мєждународниє".

А про те, що винна у них якась дівчинка, то дуже смішно. Бо дівчинка ж не живе у вакуумі. Вона активно спілкується з керівництвом і власниками і чудово розуміє, чого вони хочуть, а чого не хочуть. Ви можете собі уявити власника, який активно волонтерить, допомагає армії, а його найближча помічниця - ватниця? І я не можу. Власників і їх компанії завжди поєднують спільні цінності, інших просто не наймають.

Після постів "вибачення" для мене абсолютно очевидно, що приниження військових – це ніяка не дівчинка, а типова політика проросійської інфоциганщини. Для виду вони збирають якісь гроші на армію, бо без цього зараз ніяк, але військові для них - така само кормова база, як і учасники. Використали, поставили галочку, що на івенті були військові і йдіть собі, не лякайте людей!

Йшов десятий рік війни. Деякі людішкі стомилися бути людьми.