"Новий премʼєр Словаччини Фіцо заявив, що Україна найкорумпованіша країна у світі" - Антон Швец

"Новий премʼєр Словаччини Фіцо заявив, що Україна найкорумпованіша країна у світі" - Антон Швец

І тому не треба нам допомогати.

Підлеглі Фіцо мили наркобабки Ндрангети через калабрійця Вадалу. Коли їх викрили довелося спалити місцеву податкову. Вадала заарештований та екстрадований в Італію з обвинуваченням у контрабанді сотен кг кокаїну.

Лєпший кореш Фіцо олігарх Кочнер вбив журналіста. Але Фіцо Кочнера прикривав і тому посадили Кочнера за інше. Когда стало зрозуміло, що Фіцо вже не сможе порішати за інше, Кочнер злив свою переписки с корумпованими суддями і прокурорами. Арештовували суддів десятками. Анонсували масштабне очищення судової системи. Але чот не пошло і від звинувачень у вбивстві журналіста Кочнер відскочив по рішенню суда, від которого всі офігіли.

Також всплив відос как разом з колишним генпрокурором Словаччини Кочнер робив компромат по бізнесюкам, які приходили порішать. Тупо генпрокурор разом з олігархом монтували відеоспостереження в кабінеиі генпрокурора. На колишнього генпрокурора та його родину до речі накладені санкції США. За корупцію. Кочнер йому посаду генпрокурора і купив. В той самий час коли йобич Фіцо був в перший раз премʼєром.

Звісно Фіцо хоче щоб ЄС допомогав Словаччині, тобто йому, бо вони там з Кочнером та Ндрангетою нормас навчилися європейські дотації пиляти. І про корупцію розповість і про непереможність росії. Все що завгодно.

Упд. До речі колишній прокурор два дні тому помер. Під арештом.