Оце воно так воювало...

Оце воно так воювало...

Єсть ще одна таки цікава історія.

Всі пам'ятають, як в перед самою війною, з кінця 2021 року по всій Україні (одночасно) з'явились рекламні щити з мордою Мураєва, де він розказував про якусь "нову формулу України".

Так от, після перших "прильотів" ракет по Харькову, приблизно в 10 годин ранку російський танк був майже в самому центрі міста (приблизно в ста метрах від ОДА) .

В цей же час, з Белгорода до Харькова йшла колона росгвардії ,з приблизно сотнею автомобілей автозаків на базі шасі камаз.

Мураєв був в Харькові і чекав часу "х", щоб виступити з зверненням, що Харківська область стала "ХНР" а він з своєю командою став її очільником.

А той же самий час, людям, які рятувались в харьківському метро "розказували" про те, що краще підписати з росією "якісь" там угоди і все буде "ок".

...

Але щось пішло не так, а саме: той танк виявляється трохи не туди звернув і його *хтось" "вивів з ладу".

А колону автозаків розтрощили на марші в той же самий момент,коли вона під'їзжала до окружної дороги Харькова з сторони Белгорода через наспункт Липці.(там вздовж всієї дороги товстелезні тополі(дерева такі).

Сама ж Тероборона була сформована з 24 на 25 лютого всупереч ОДА, а не завдяки їй.

Далі ще "цікавіше": танкова колона, яка йшла з Белгорода на Харьков через Гоптівку(таможений пункт), розвернулась і пішла в сторону сумської області.

Тому там було зруйновано місто Охтирка, з якого пряма дорога на Київа, через місто Гадяч, Полтавської обл.(це місто на той час покинув мер і вся поліція)

....А в цей же саме час, в Києві, в ВР України приймається закон про.... Про якість питної води для населення України в тому числі і в Криму.

Тоб-то в Харькові вже пролита кров, а в Києві про "це" ще "не почули".

...

І ще єсть дещо "цікаве": ВР України 23 лютого приймає закон про зброю, де досить таки мутно прописано те, що люди, які мають зброю більш "небезпечні" ніж ті, хто її немає. Тобто підганяли цей закон для нової держадміністрації.

...

Єсть ще одна "цікавинка" : зараз щоб виїхати або заїхати в місто Харьків , треба перетнути, як мінімум з півтора десятка блок-постів, досить таки серьозно облаштованих. Тоді ж - можна було їхати як попало і кому завгодно, бо нікого,навіть на посту гаї не було.

Все це що написане ,ще раз підверджує те, що вище керівництво України "злило" Харьків і область.

П.с.

І не треба забувати, що через якихсь150 км місто Полтава, де людей чекавших руський мір не меньше, чим виборців ВОзЕленського.

Хай люди знають. Хай знають що були часи, коли по Харькову" прилітало" до 80 ракет в сутки!

Хай знають, що мікрорайон Північна Салтівка де колись проживало декілька сот тисяч людей, майже повністью знищений. І літом там запах смерті не вивітрювався.

Хай люди знають, що з Белгорода до Харькова була відремонтована і розширена дорога командою "великих будівельників"і подібні дороги були зроблені на Золочів , Чугуїв , Балаклєю і Куп'янск, а також з Грайворона др Охтирки.

Valeriy Danilichev