"Одне за одним надійшли два цікавих повідомлення" - Ростислав Павленко

"Одне за одним надійшли два цікавих повідомлення" - Ростислав Павленко

1. Сумна коняка російської дипломатії лавров провів у Нью Йорку зустріч з "групою колишніх чиновників США". При цьому американська сторона "не ініціювала" цієї зустрічі, а офіційні особи участі в ній не брали.

2. Самопроголошений президент Білорусі переконує Київ, що тому треба негайно домовитися з москвою, поки контрнаступ "не позбавив такої можливості".  

Дуже знакові сигнали.

Цілий лавров користується механізмами "дипломатії іншого напрямку" - тобто, "чорним ходом", який завжди лишають привідчиненим. Щоб було як вислухати прохання про капітуляцію, наприклад.

А лукашенко так захопився своєю роллю, довіреною йому у "недоперевороті" пригожина, що випрошує її продовження і перенесення на війну з Україною.

Це означає, що наступ ЗСУ розвиваєтсья за сценарієм, який непокоїть кремль. Тому починається промацування варіантів "виходу із збереженням обличчя".

Однак варіант один - вихід рф з усіх окупованих територій України у кордонах 1991 року, виплата репарацій і покарання винних у війні.

Цей сценарій не збереже обличчя - і навіть голови - основних винуватців війни у кремлі.

Але для їхніх конкурентів у кремлівських коридорах він виглядатиме дедалі привабливішим - мірою знищення російської армії в Україні.

Тож обов'язок кожного українця зараз - підтримка Збройних Сил України. Задонатьте на ЗСУ прямо зараз.

Наблизьте Перемогу.