Офіційно. Партія "Відродження" висунула Кернеса на мери Харкова

Офіційно. Партія "Відродження" висунула Кернеса на мери Харкова

Мера Харкова Геннадія Кернеса висунуто кандидатом на посаду міського голови від міської організації партії "Відродження" на чергових місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня.

Як передає кореспондент Depo.Харків, таке рішення було прийнято сьогодні під час XI позачергової конференції міської організації "Відродження".

Рішення про висунення кандидатури Кернеса присутні підтримали одноголосно.

Крім того, Геннадій Кернес став першим кандидатом у виборчому списку кандидатів у депутати міської ради.

У своєму виступі під час конференції Кернес нагадав про основні здобутки керівництва міста у різних сферах за останні роки та підкреслив, що міська рада має бути не "майданчиком для політичних баталій", а місцем, де вирішуються проблеми Харкова.

"Для нас дуже важливо зберегти спадкоємність влади, спадкоємність традицій та тих результатів, що нам вдалося здобути", - зазначив він.

"Утримувати те, що було створено, - друга з головних задач", - додав він.

У свою чергу, голова партії "Відродження" Віктор Бондар про зазначив, що протягом всіх років Незалежності Україна знаходилася у стані пошуку, а Харків "одним з перших почав виходити з цього піке, збирати команду міцних господарників, промисловців та інтелектуальних діячів, що навели лад у місті".

Депутат Верховної Ради Віталій Хомутинник заявив, що Кернес має високий рівень довіри серед городян, та партія не бачить конкурентів для нього.

"Ми не змагатимемося, хто більш чи менш опозиційний. Ми змагатимемося, хто зробить більше для міста та для держави", - додав він.

За словами голови міської організації "Відродження" Володимира Скоробогача, команда кандидатів, яку очолив Кернес, "вже багато зробила та готова продовжувати працювати заради Харкова".