"Орки знов націлились на Київ..." - Олег Шарп

"Орки знов націлились на Київ..." - Олег Шарп

Окупанти не зможуть захопити Луганщину в найближчі дні, проте не виключено, що задля того, аби не потрапити в оточення — нашим бійцям доведеться відійти.

▪️Сєвєродонецьк зараз не оточений, однак бої тривають на його околицях. На цей час наші бійці утримують там та виснажують найбільше у цій війні угрупування російських військ. Втрати окупанти несуть шалені. У нас теж втрат вистачає, але орків гине приблизно у 2,5 разів більше.

▪️Думаю, через 5-7 днів нашим для того, щоб вирівняти лінію фронта, доведеться тимчасово залишити Сєвєроденцьк. Ціна питання - 5 тисяч відбірних сил ВСУ. Ми не маємо права залишити їх у котлі та приректи на другий Маріуполь. Потім, по мірі надходження західної допомоги, відвоюємо і підемо далі - до кордону.

До речі, даю 80%, що на Краматорськ і Слов`янськ росіян вже не вистачить.

▪️Щодо слухів про те, що орки знов націлились на Київ... Може й націлились, може й людей у них на це вистачить (якщо буде тотальна мобілізація), а от техніки - ні. Наразі свій південний фланг вони насичують такою старою лабудою (Т-62), що сльози від ностальгії навертаються. А ми тільки починаємо нормально укомплектовуватись.

Наразі головне - не втомитись від війни, не впасти у депресняк, не розводити срачі. Час працює на нас. Наші ресурси будуть поповнені, їх - ні, ми мотивовані, вони - ні, ми переможемо, вони - ні.