"От біда в нас з цим журі..." - Євген Якунов

"От біда в нас з цим журі..." - Євген Якунов

Я, наприклад, жодної пісні не чув і взагалі того Євробачення ніколи не дивився, але, якби мене взяли судити, розподілив би бали правильно.

Тут немає нічого складного.

1. На перше місце, цілком справедливо, я би поставив Велику Британію. У неї дуже гарний фронтмен -Борис Джонсон. Куди там іншим!

2. На друге, безумовно, Польща - наші брати й соратники по зброї. Не можна було їх зобижати, то правда.

3. Хто на третє? Я думаю, Естонія. Вони нам гарні гаубиці передали, міномети, гранатомети та інші цяцьки. Ото раша тепер заспіває!

4. Потім, звісно, Литва - ми ж з нею колись у одному ВКЛ були. Та й колишня президентка дуже симпатична й нас підтримує ( та й уся Литва підтримує).

5. П'яте місце Латвії за те, що демонтує в Ризі пам'ятник оркам-"визволителям".

6. Далі - Чехія - за надані "гради", БМП та зенітні комплекси.

7. Не забути Туреччину - за колядки від байрактарів над головами в рашистів. Можна було б поставити вище, але Ердоган щось сфальшивив із блокуванням вступу Фінляндії до НАТО.

8. До речі, й Фінляндію не забути - як стимул до вступу в потрібну організацію.

9 .На 9 місце поставив би все ж Німеччину- Анналена Бербок переконала. Та й для наших біженців німці багато роблять.

10. На десяте місце багато претендентів. Це й Нідерланди (у них же Гаага!) І Словаки - теж наших добре приймають. Північних македонців - за те, що уже практично вивільнили свою церкву з-під кирилівської оруди.... Та там іще багато добрих виконавців.

А що там звучить у теліку... хіба це так важливо? Хіба смисл у тому, доброю чи слабенькою є та чи інша пісня, талановиті чи безголосі її виконавці?

Хіба Євробачення то взагалі про пісні?