"От усі знають зміст фрази: щелепа на стіл упала? Це в мене сьогодні так" - Тарас Чорновіл

"От усі знають зміст фрази: щелепа на стіл упала? Це в мене сьогодні так" - Тарас Чорновіл

Якогось дива увімкнув 24 канал Садового (зразок вірнопідданості), а там якраз виникає фізіономія Сер-Лєща й починає віщати із запалом комсомольської активістки. Усе, як завжди на 24-му. Аж раптом до мене доходить зміст його слів. А там кільканадцять хвилин у темпі кур'єрського поїзда бородата жінка тарабанить, яке це зло Коломойський, як він обікрав Україну, які схеми дикі витворював, щоб вивести гроші з Приватбанку. Але про це так собі, скоромовкою. А майже весь час про злочинні схеми олігарха в США, де він пробував відмити злочинно набуті кошти, та, як доблесна американська феміда викрила мега-злочинця та зараз крок за кроком конфіскує його активи. Усе з посиланням на Пітсбург-Таймс.

А я ж люблю собі різні асоціація вимальовувати. І уявилося щось наступне. Це ж недавно Лєщенко із своєю Топольською після її трудів неправедних на Московії відпочивав у США на Флориді, а потім десь на Карибщині на круїзному лайнері плавав. А може не дали йому кляті янкі повідпочивати? Може загребли за обґрунтованою підозрою в співпраці з російськими спецслужбами у підземні застінки ЦРУ? А там почали його жорстоко мучити: ікри та крабів цілий день не давали. Й при тому вимагали здати свого нинішнього зеленого хазяїна та виступити проти нього в Україні. І не зовсім навіть проти Зеленського, бо доки США нам допомагають, його рухати не треба. А от вбивали Лєщенку в голову:

- Коломойський - це зло!

- Блокування САП - це також зло!

- І репресії проти Порошенка не менше зло!

І тут уже впав наш СерЛєщ на коліна й простогнав: "Добре-добре! Здам я Коломойського і за зрив призначення керівника САП відгавкаюся. Тільки за Пороха мене не змушуйте. Бо в мене ж це в горлі застрягне!" На тому й погодилися. Відпустили Лєща в Україну. А він тут вийшов на екран і пройшовся по Коломойському. І про те, що той через свої злочини не може три роки з України нікуди виїхати, сказав. Змовчав лише, хто його тут від правосуддя захищає та йому капітали примножує на мільярдні суми. Але жорстко вийшло, не заперечую, особливо про кримінальні перспективи для Коломойського. Навіть я акуратніше висловлююся. А головне, при цьому жодного разу не сказав, що у всьому все одно винен Порошенко!!!

Правда, бажання потоптатися по Коломойському, але не зачепити Зеленського й оточення трошки по дебільному закінчилося. Бо під кінець полум'яного спічу бородата жінка зварганила взагалі дивовижну конструкцію. Виявляється, це саме Коломойський заблокував обрання керівника САП, щоб та разом з НАБУ не розслідували в Україні його злочинів. Отут уже моя бідна щелепа з таким стуком гримнулася на стіл, аж тарілки задзеленчали. Бо ж САП заблокували в інтересах саме Зеленського та його слуг, а не Коломойського. І безпосередньо блокує процедуру такий собі символ реваншу Татаров. Може в нього й були чи є якісь злочинні оборудки з Коломойським, цілком імовірно. Але головні ниточки там дві: через Єрмака до Зеленського та через Портнова до Москви. Але, якщо не вдаватися в деталі то так красіво й погрозливо прозвучало. Щоправда, той 24-ий мало хто й дивиться. Я сам натрапив лише тому, що після попередньої програми "Спецслужби світу" переключити не встиг. Але перед американцями Лєщенко тепер відзвітував і може спати спокійно.

От лише в мене почали закрадатися мрійливі думки. Адже зовсім недавно нашому лайномету тут від зеленої влади плюшечок підкинули й на підвищення в Укрзалізниці протягнули, відповідно і з ще вищим утриманням. То невже б він отак зрадив кормильців із зеленої влади? А може це Байден так налякав Зеленського, що він погодився (лиш би про його епізод в афері з Приватбанком забули) на папіка наїхати. Не сам, звісно, а через свого вірного скомороха? З кримінальним продовженням, як у серіальчику...

Отоді б у нас весела забава намітилася. Замовив вагон поп-корну, сиджу, чекаю...