"ОПЕРАЦІЯ: "СКИНУТИ БАЛАСТ". ДЕТАЛІ" - Олег Шарп

"ОПЕРАЦІЯ: "СКИНУТИ БАЛАСТ". ДЕТАЛІ" - Олег Шарп

Приватна військова компанія, пов’язана з Семеном Семенченком, впродовж останніх років виконувала завдання в інтересах Коломойського - «Слідство.Інфо».

 А хіба це була таємниця? Всього за 5 років співробітництва з ІВК, горезвісний комбат отримав від олігарха, за різними оцінками, від 1,5 до 2 млн доларів чорним налом.

 Тоді навіщо Зеленському весь цей театр, і невже він пішов у контри з тим, хто фактично привів його до влади? Ні в якому разі! Просто "притиснути міжнародного афериста Коломойського" було основною умовою нової адміністрації США для поновлення діалогу із зеленою владою.

 Але у цьому контексті слід розуміти, що ні сам Зеленський, ні ІВК ніколи не будуть працювати один проти одного. Тому вони РАЗОМ вибудували хитру схему (це вони вміють!), коли під удар потрапляють другорядні персонажі - жертовні барани. Які довго і чесно працювали на бородату бабусю, але яких наразі здали з потрохами.

 


Олігархічна ящірка скидає старий хвіст для того, щоб наростити новий. Спочатку Зе разом з Ко підставили колишніх топ-менеджерів Приватбанку, потім Дубінського, тепер настав час таких, як Семенченко. І він у цьому списку не останній.

 І Зеленський, і Коломойський за результатами операції "Скинемо баласт" планують отримати зиски - кожен свій. Гарант у білому пальто постає перед Байденом, олігарх прагне індульгенції за старі гріхи.

 Ви вважаєте Білий дім дурнішим за мене? Ви вважаєте Зеленського розумнішим за нас? Все на поверхні - його жульства такі ж недолугі, як він сам. Ми не злопам'ятні - просто злі і пам`ять у нас хороша.