"Отже, починається" - Елена Кудренко

"Отже, починається" - Елена Кудренко

- Військові навчання ЗСУ на полігонах: Рівне, Ковель, Овруч, Широкий Лан, Олешківські піски, Чугуїв (Харківщина), Чернігів, Суми, Одеса. Також буде ще додатково декілька майданчиків. З 10 до 20 лютого, дзеркально з росіянами, відбудуться випробування нашої нової зброї, отриманої від союзників.

Нещодавно Єнс Столтенберг сказав, що Росія отримає протилежне від того, на що сподівається, а CNN опублікували дані перехвату розмови російських високопоставлених військових, що в них є сумніви щодо доречності повномасштабного наступу. Бо вони не розуміють "плану".

Ставки підвищуються, і Росія вирішила провести навчання ще й біля японських Курил, теж в ці ж дати. Доречі, парламент Японії ухвалив резолюцію щодо солідарності з нами.


Ну ось скажіть, коли ставки посилюються таким чином, то чи не час саме зараз дійсно Грузії забрати свої окуповані шматки території, а Молдові - свої? Японії забрати свої Курили, а нам - Крим та Донбас? Коли ще буде така ситуація, що майже весь цивілізований світ на нашому боці? Можливо, дійсно тоді встановлення такої справедливості зайняло б ті три-чотири дні, про які "сказанув" нещодавно Лукашенко, але в нашій інтерпретації?

"Лови момент", як то кажуть. Бо невідомо, скільки зеленських буде потім обрано в різних країнах.

P.S. Не можна давати росіянам можливість спочатку переїхати на Курили, щоб потім вони опинилися в розвинутій Японії, дійсно). Бо не заслужили). А цифри вважаю не чесними. Бажаючих переїхати значно більше, якщо не до Японії, то до США чи Європи.