"Підлога країни" - Олена Кудренко

"Підлога країни" - Олена Кудренко

Оце вона, на фото. І ті, хто за нього заступаються.

Скажи мені, хто тебе підтримує, і я скажу, хто ти.

Десь так.

А в цьому випадку і навпаки - скажи, кого ти підтримуєш, і про тебе теж дещо буде зрозуміло. "Королева" хайпу, телеведуча "1+1", колись верещала про необхідність закопувати військові кунги на лінії фронту. Бо хлопці повинні спати в кунгах, а не в окопах. То для цього треба було підганяти на першу лінію техніку, яка би ці кунги встановлювала, і будівельників. І пряме попадання в кунг робило би шашлики з хлопців.

А потім двері з Майдану, чи з Банкової несла в студію - це теж для хайпу. І борщовий набір рахувався для хайпу на Порошенка. І Зеленський в її студії, ще на передвиборчих перегонах, з пред'явою до влади: "вєрнітє наших пацанов!" Це тих, які Керченську протоку проходили, здається, пам'ятаєте?

Допис виходить не про Коломойського, бо назбиралося думок... Але справа в тому, що тут кожен з цих діячів токсичний. Один висмоктав з України стільки ресурсів, що жах. І якому завжди було байдуже на цю країну. Друга, розуміючи це, (бо як може журналіст бути не в курсі ?) підтримує Коломойського, і ставить себе на один з ним темний бік.

Шалені кошти, які Коломойський вивів з України, чужі кошти, під час війни - це плюси, або мінуси, які пропонує враховувати Мосейчук?

Бо за її словами вбачається сенс "не все так однозначно".

Насправді хазяї в цих журналістів змінилися. Один падає з трону, бо дехто вже займає його місце. І як би Мосейчук не запевняла, що на інформаційну політику каналу ніхто не впливає - саме з контенту каналу й видно. Хто впливає тепер, і як.