Після мудрих порад найвеличнішого тренера світу збірна України мала всі шанси виграти ЄВРО-2020

Після мудрих порад найвеличнішого тренера світу збірна України мала всі шанси виграти ЄВРО-2020

Збірна України мала всі шанси перемогти Англію і навіть виграти ЄВРО-2020. Просто не було надійної команди і чітких управлінських рішень.

Приміром, Андрія Шевченка можна було б звільнити рішенням судді Вовка з Окружного адмінсуду і призначити тренером найвеличнішого тренера світу, який озвучував фільм про Лобановського.

Замість тренерського штабу призначити кластерний комітет футбольних реформ і затвердити програму "Велике переможництво", який очолить представник великої футбольної грузинської нації, що не вилізає з ресторанів.

На ворота замість Бущана варто було б поставити Баканова. Ні, не тому що він професіонал, а тому що тому що.. бебебе.

Трійка захисників: Аваков, Верещук і Стефанчук. Стефанчука в захист можна не ставити, він довго не простоїть, а просто посадити. Хтось же має сидіти, весна ж пройшла.

В півзахисті: Коломойський, Данілов, Ахметов і Медведчук. Чого так сложна, спитаєте ви? - А щоб враг думав, що Медведчук на поле не вийде, бо під "арештом", а Данілов буде бігати не за м'ячем, а за Ахметовим з Медведчуком. Тут ми врага і обманимо.

Ну і в нападєнії треба ставить Єрмака. Одного замість трьох. І так на ньому всьо замикається. Ну можна ще брата на заміну випустить. І Колю Коклєту.

І всьо. Далі Наталя Мосейчук по 1+1 як скаже що наші перемогли Англію 6:1, так воно й буде. Головне щоб "Українська правда", "Новоє врємя" і Новості на каналі Ахметова підтвердили.

Особливо якщо Єрмак запевнить, що всі 6 голів він забив виключно після мудрих порад найвеличнішого тренера світу, а той один в наші ворота забив Порошенко.

Mason Lemberg