"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Доброго вам вечора, Божих благословень, здоровʼя та радісних новин, парафіяни!
Сьогодні нас вітає товстенька, упітана пандочка-важковаговик, зовні дуже схожа на борця сумо, але з замашками боксера. Наша пандочка вже міцно схопила мокшанію своїми товстенькими лапками, готується кинути її на землю, сісти зверху, охопити міцними ягодицями, та лупцювати ерефію до тих пір, поки не відправить її до єйної свнособачої матері.
Як ви вже здогадалися, в нас сьогодні теж пандочка-міжнародниця, і махає вона своєю товстою симпотною лапкою зі Стасбургу, прямо з красивезної будівлі Європейського Суду з Прав Людини (ЄСПЛ).
Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) вважає обґрунтованим позов України проти Росії щодо порушення росіянами прав людини у Криму і розгладатиме його по суті.
Велика Палата Європейського суду з прав людини у Страсбурзі визнала прийнятною скаргу на порушення прав людини у окупованому Криму. На підставі ухваленого рішення ЄСПЛ має у подальшому розглянути по суті всі пункти звинувачень України проти РФ. Суд також визнав, що Росія здійснювала фактичний контроль на території Криму з 27 лютого 2014 року, тобто ще до ухвалення РФ формального рішення про незаконну анексію окупованого півострова.
Під час розгляду справи, українська сторона наполягала, що 27 лютого в Криму стався "військовий переворот", російська - що події в Криму стали результатом "антиконституційного перевороту" в Києві.
За версією Росії, прямих доказів порушень Україна не надала, а до моменту офіційного приєднання Криму за підсумками "референдуму" 18 березня 2014 року відповідальність за події на півострові мала нести українська влада.
У цей момент я згадую як 7 березня 2014 року отримав прикладом автомата під ребра у Перевальному від мокшанського солдата, та їхню кулеметну точку навпроти української військової частини у Феодосії.
Україна переконувала суд, що доказів масового порушення прав противників переходу Криму під російську юрисдикцію вистачає, а влада Росії їх не розслідувала і перешкоджали доступу на півострів міжнародних моніторингових місій.
Суд погодився з версією Києва, що півострів перейшов під фактичний контроль Росії 27 лютого 2014 року. Тобто до "кримського референдуму".
Йдеться про зміну місцевої влади в Криму після штурму будівлі парламенту і Ради міністрів Криму 27 лютого.
Після цього російські військові встановили контроль над пунктами в'їзду і виїзду в Криму по суші, морю і повітрю, а також за допомогою диверсійних операцій, скаржиться Україна.
Тепер справу починають розглядати по суті.
Влада України звинувачує Росію в порушенні 12 статей Конвенції про захист прав людини:
право на життя (стаття 2)
заборона катувань, нелюдського або такого, що принижує гідність, поводження (стаття 3)
право на свободу і безпеку (стаття 5)
право на справедливий судовий розгляд (стаття 6)
право на повагу до приватного життя (стаття 8)
свобода віросповідання (стаття 9)
свобода вираження думок (стаття 10)
свобода зібрань та об'єднань (стаття 11)
право на ефективний засіб правового захисту (стаття 13)
заборона дискримінації (стаття 14)
захист власності (стаття 1 Першого протоколу №1 до Конвенції)
свобода пересування (стаття 2 Протоколу №4)
Так, подібні справи у ЕСПЛ як правило продовжуються не один рік, але початок гарний і перемога України в суді має обовʼязково відбутися.
Годуємо пандочок і душимо снсбак.
З вами був протоієрей
Олександр Дедюхін
.
І нагадаю, ваш репост зробить пандочку гладшою і красивішою, а на свнсбк нашле паршу та бліх.