"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Вечір добрий і навіть теплий! І ще й п'ятничний! З цієї гарної для всіх новини і почнемо наш парад пандочок, а загоняє їх для вас сьогодні (і найближчий тиждень) ваш улюблений редактор Алла Комарова aka Дафа.

На чолі параду йде новина від Державної прикордонної служби, які сьогодні вночі мали пережити явно щось близьке до катарсису. Десь у лісах Львівщини вони побачили картину, достойну пєра Врубеля: два німці на роверах спокійно собі їдуть і щось там про по тайландськи говорять. Ну ладно, це я вже прибрехала ))) Просто їдуть. Навпростець. У Тайланд. Їм по дєлу срочно. Виявилося, що жодних кримінальних думок в них не було, вони просто мандрівники на велосипедах, прямують у Тайладн з Німеції, а поза українського пропускного пункту вони проїхали, бо були щиро впевнені, що Україна - то ЄС і можна собі їхати найближчим зручним маршрутом. Сподіваюсь, то були мандрівники у часі, яких перекинуло з 2031 у наш, 2021.

Далі йде яскрава пандочка, вбрана у зелену коротку шубу - це символічєска пандочка, яка нагадує всім, як цього року ми всіх порвали на Євробаченні. Настільки наробили SHUMу, що залетіли у хіт-парад Billboard Global 200 у США, де стали першими українцями, яким взагалі вдалося потрапити до престижного рейтингу.

Далі дамо місце нашому міністр закордонних справ Дмитру Кулебі, який грозно заявив, що Лукашенку буде боляче і атата, якщо він вздумає ромовляти із тілами з "динири" напряму. "Із анусом своїм поговори, пьосіль", додав. Але це не точно.

Переходимо до колони з туристами. Колону з туристами очолює Вінниччина, яка тепер не шо лібо как, а має власний туристичний бренд. Його розробили у співпраці з Національною туристичною організацією України і виглядає це, як символічне зображення серця, що нагадує контури Вінницької області на мапі та літери «V». Вона асоціюється зі словами «Victori» («перемога») та символічним жестом «Peace» (мир).

І останню, космічну пандочку, нам дали у оренду у НАСА. Там заявили, що відправили на МКС понад 100 дитинчат кальмарів, на яких будуть досліджувати вплив мікрогравітації на живі організми. Вантаж вже звично доставив Falcon 9, батька нашого космічного Ілона Маска. Світ "Експансії" все ближче )

А вам всім на Землі бажаю щастя-здоровля і кальмарів побільше ))))