"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Вечір добрий, теплий і такий, що хочеться, аби не закінчувався.

Головним спонсором нашого випуску стали зразу дві неймовірні новини, які ви явно вже всі бачили, але не гріх і повторити.

По-перше, форму української збірної по футболу помітили ВСІ. А потім ще раз. А потім єх раз єщьо раз єщьо многа-многа раз, бо на нашій формі нанесені контури України у міжнародно визнаних кордонах - це перше. І гасла "Слава Україні! - Героям Слава!" - друге. І те, і друге викликало не просто пожвавлення, а ніхуйовий такий ПІДРИИИИИИИВ усіх пердаків - від рядових ноунеймів у твітері і аж до павшої у нерівній боротьбі із фальшивою боярою Машкі Захарової, яка виконує в них роль основної гаварящьої сабачкі від цілого МЗС. Другий день зі сходу лунає постійна пердяча канонада і вітри доносять несвіжий вітерець, хай їм грець. Сумлінними зомбо-ордами потягнулися болєзнєниє жаліться усім, включно із Спортлото і лігою сексуальних нереформ, аби форму запрітілі. Форму УЄФА залишило, нормальна форма, кажуть, все по нормах. Запорєбрік нашвидкоруч зашиває свої порвані первинні роти, аби відлітати у стратосферу з новими силами.

І це має їм знадобиться! Адже Рогозін - це такий їхній Ілон Маск квасного місцевого розливу - заявив, що з-за санкцій вони ніяк не можуть полетіти на орбіту. Пропоную оригінальне конструктивне рішення: берете усіх тих, хто носиться там на пердячій тязі на відстані не менше 2-х метрів від поверхні землі, поєднуєте у многочєлавєчку, спрямовуєте рівно перпендикулярно Землі, прив'язуєте шо вам там треба на орбіту закинуть і показуєте тій конструкції поперемінно то нашу форму, то відповідь УЄФА. Має злетіти, зуб даю.

Ну і друга новина з ряду Головних та Спеціальних спонсорів пандочок - це з'їзд партії Європейська солідарнісь, репортаж з якої ми вам тут цілий день давали. 7 років інавгурації ПП, нейовірна промови всіх, хто були присутні, абсолютна зброя у вигляді зарядженого на повний розгром зелені Порошенка. Створені нові структури, включно із ветеранською організацією, визначені цілі та приорітети - все це неабияк надихає.

Короткою строкою трішки нано-пандочок:

- Лукашенка позвбавили звання почесного доктора КНУ (давно час)

- Зе вирішив посадити 1 млрд дерев, з чим ми його вітаємо, адже це явно займе його на певний час і він не зможе молоти (творити) хуйню.

А з вами був ваш улюблений редактор Алла Комарова, яка прощається з вами до завтра і до нових пандочок