"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни!

Панди прийшли. Влаштовуйтесь зручніше

*********************

1. Рівень недовіри до президента Володимира Зеленського за рік зріс на 10% і продовжує зростати. Зараз йому не довіряють 50% українців. Це нормально, особливо коли індекс борщу за рік зріс вдвічі. Хоча мене більше хвилюють ті 27%, котрі довіряють йому. Невже в нас стільки народу родичі "Слуг"? Так чому тоді голосують за них менше? Я в глибокому нєдоумєнії. Найбільшою довірою в українському суспільстві продовжують користуватися армія, волонтери, звичайні люди у своєму населеному пункті і Церква. Хоч з цим все добре.

****************

2. САУ "Богдана" пройшла черговий етап державних випробувань. Стріляли "натівським" 155-м калібром на відстань до 43 км. Нагадаю, що це машина повністю українського виробництва. Нагадаю, що вперше вона стріляла восени 2018 року, і якби не зелене непорозуміння вже давно ця зброя пройшла всі випробування і була у ЗСУ.

******************

3. Девʼятий літак з військовою допомогою від Великої Британії прибув до України. Він приземлився у Львові. Незабаром узнаємо які подаруночки нам передала ЇЇ Величність. До речі, в цей раз німці не злякакалися, та пропустили борт над своєю територією.

Німеччина такі щось почала думати. Ну може не думати, а просто роздуплятися. Погані нащадки тевтонів передадуть ЗСУ 5000 військових касок. З іншого боку, якщо врахувати, що в останнє каски для ЗСУ закупали ще при Порошенко, а термін їх придатності всього 5 років, то каски нам вкрай потрібні. Тим більше тепер русіш швайни точно будуть орать, мовляв, дивіться! Ці українські фошисти у німецьких касках!

На касках треба намалювати тевтонський хрест, та написати: «Іфан, сдаффайся! Рюзьгє швайне ,капєц тобі»

**************************

4. 23 делегати Парламентської асамблеї Ради Європи підтримали звернення про перевірку легітимності президента росії Пуйла Б. Б.

Ну а чого перевіряти? Ми і так знаємо, що воно нелегітимне. Але хай буде ще й нелегальним Пуйлом.

********************

5. Над Україною збільшилася кількість розвідувальних літаків США через нарощування російських військ біля кордону.

Літаки мають вести радіорозвідку, відстежувати наземні та морських цілей.

Україна опинилася на 22 місці серед 140 найпотужніших армій світу, піднявшись у порівнянні з минулим роком на три позиції.

****************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Не забувайте про вподобайку, комент та репост.

Слава Україні!