"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни!

Панди прийшли. Панди надихають. Хороші новини тут.

***********************

1 Сьогодні влада показала свій страх, ще більше сплотила порохоботів, посприяла зростанню рейтингів Петра Порошенко та «Європейської Солідарності» і закупила чергову порцію памперсів.

Судіть самі.

Сьогодні ОПа дала команду зупинити передачу справи Порошенка до апеляційного суду, щоби вони знайшли компромат на суддів апеляційного суду, бо судді відмовляються виконувати злочинні накази.

Далі буде. Наступного разу збираємось 11 лютого. Там же.

*******************

2. Ми радіємо кожному транспортному літаку від наших союзників. Так США відправили вже чотирі. Але сьогодні Вашингтон повідомив, що їх буде 45. Список поставок включає в себе Джавеліни, Стингери, Радиолокаційні станції артилерійської розвідки, стрілкову зброю та наступальне озброєння. От останнє вже цікаво. Будемо дивитися.

*********************

3. Сумна лошадь Лавров, що працює в рф міністром закордонних невдач, запросив Зеленського для перемовин. Це гарна новина, як не подивись.

По-перше, якщо мокшани намагаються домовитися, то вони не планують нападати.

По-друге, можливо, таким чином московіти намагаються забрати нашого нанонаполеона на зовсім (хоча це, звісно, маловірогідно).

По-третє, хай бідоносець їде і на росію прийдуть біди, і побільше.

І по-четверте, можливо Зеленського просто запрошують на корпоратив. Він виступить і йому там дуже сподобається.

А в ідеалі хай їде з Єрмаком разом, їх обох беруть у заручники і присилають нам по одному пальцю в день, а потім голови.

********************

4. Петро Порошенко, як один з лідерів парламентських фракцій ВР, сьогодні зустрівся з делегацією Конгресу США.

Американські конгресмени наголосили, що тоді, коли світ обʼєднується проти російської агресії, різним політичним силам всередині країни тим більш необхідно бути разом.

*************************

5. Радбез ООН проведе засідання по Україні 31 січня.

Його запросили США, поки Зєрмаки казали всьому світу, що нічого страшного не відбувається. Напевно так Порошенко через Держдеп діє, якщо українська влада про Україну не піклується.

*******************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Не забувайте про вподобайку, комент та репост. Бо панди множаться репостами.