"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни!

До весни залишилося 28 днів. До усунення від виконання обовʼязків президента нещасного нанонаполеона трохи більше, але є одна цікава штука, на котру я хочу звернути вашу увагу. Захід, США, а тим більше практичні британці, ніколи не підтримують якесь незрозуміле зелене болото. Не кидають вони у пустоту мільярди грошей, людські зусилля, працю дипломатів та все інше, що необхідне для підготовки війни. Так не було ніколи, а тим більше зараз.

В них є визначені люди з якими можна співпрацювати та на яких розраховувати. А це точно не Зеленський зі слугами та інші зажопінци. Тому не нервуйте. А спробуйте здогадатися з ким домовлена і величезна військова допомога і надзвичайна кількість людино-годин дипломатичної праці. Це був такий пандо-прогог, а тепер вам власне панди.

***********************

1. Завтра Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон та глава уряду Польщі Матеуш Моравецький (обидва на фото) планують оголосити про створення нового формату співпраці з Україною під час візиту в Київ.

Тобто розумієте, візьмуть маленького хлопчика Вову, в самих трусиках, розтягнуть за ручки білі, та почнуть його війною лякати. І все це на очах у Байдена та Порошенка по скайпу.

Я так розумію, Джонсон та Моравецький приїдуть оголошувати про союз, котрий ми вже називаємо УПА (Україна-Польща-Англія). Офіційно він називатиметься інакше, але назва тут всяко другорядна.

*******************

2. Взагалі наступні два тижні обіцяють бути дуже інтенсивними в плані дипломатичних контактів України. Так, окрім вже згаданих премʼєрів Британії та Польщі до нас завітає премʼєр Нидерландів, міністри закордонних справ Німеччини та Франції, також очікуємо приїзду турецького султана, котрий працює президентом Туреччини і має прізвище Ердоган.

******************

3. Рада Безпеки ООН проголосувала за проведення 18 лютого відкритих слухань щодо російського військового розгортання біля кордонів України та можливого повномасштабного вторгнення РФ.

Росія та Китай голосували проти. Представник балалайні ще й цитував нашого зіцпрезидента — бєса паніки. Але кого цікавить тявкання моські?

****************

4. У світі з!явився новий тренд: «ми не такі, як німці!»

Приблизно так висловилися парламентарі Нидерландів. Вони вважають, що прем’єр-міністр Марк Рютте (про візит якого я вже вам згадував) і міністр закордонних справ Вопке Хукстра мають приїхати в Україну з конкретними пропозиціями - "що ми можемо поставити і чи це відповідає потребам України".

Депутат від правлячої партії VVD Рубен Брекельманс вважає, це могли би бути радари, високоточна зброя, протитанкова зброя та системи ПВО.

************************

5. Ну і наостанок коротко про те, як Гетьман в ДБР на допит ходив.

Заходить у ДБР на допит по держзраді.

Каже: я не буду з вами співпрацювати.

Нічого не пояснює.

Уходить.

Слідчі в смятєнії.

********************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Не забувайте про вподобайку, комент та репост. Бо панди множаться репостами.

І слава Богу, що в нас не всі наркомани, а тільки слуги.