"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! В нас багато подій, оцінювати їх можна неоднозначно, хоча ми сьогодні спробуємо знов, як завжди, подивитися на все з точки зору реалістів — бандерівців, та палких шанувальників тепла, добра, радості і пандов.

*****************

1. Починаємо з бабака Тимки.

Сьогодні безжалісні харківські вчені університету ім. Каразіна дістали мирно сплячого гризуна та примусили видивлятися його власну тінь. Тінь свою Тимка не побачив, на підставі цього суворі харківські вчені зробили висновок, що весна до України «прийде за розкладом», хоч і буде з температурними коливаннями. Що означає «за розкладом» я, чесно кажучи, не знаю. Співорганізаторка заходу Надія Токарська теж нічого про це не повідомила. Можливо таким прогнозом коварний Тимка з подєльніками (харківськими вченими) хочуть заплутати плани сцаря пуйла по нападу на нас. Ну а маленького підпуйльониша плутати не треба, в нього і так свідомість сплутана. Так харківʼяни вносять свою лєпту у зупинку ворожих військ.

А з Тимкою все добре. Він поїв сала з чорним хлібом, часником та зеленню та пішов відпочивати.

*****************

2. До речі, наступна панда в нас від сцаря пуйла.

Вчора воно, от прямо своїм поганим ротом, розповідало про «доктрінальниє документи самої України», у котрих написано, що Україна обовʼязково поверне Крим, у тому числі військовим шляхом. Памʼятаєте, я вам розповідав, що воно нас боїться? Вчора це було підтверджено тремтячим голосом та мовою жестів. Пуйло вопрошало: «Нам що, воювати з країною НАТО???», при цьому покручувая пальцем біля скроні, одночасно трішки присідаючи від страху.

Ми з пандами на це подивилися і відмітили: пуйло сситься. Але цього мало. Потрібно, щоб лише при згадуванні України воно всиралося. Працюємо над цим.

*****************

3. Не можу не згадати про відео, котре вчора побачив весь інтернет.

Ну ви зрозуміли. Я про Трухіна, котрий хотів «просто в ліс піти».

Пару мемів я вам картинками над постом прикріплю, але головне, хочу зазначити, що після складних слідчих дій, через півроку, зʼясувалося, що в автомобілі Трухіна було кермо!!! Хоча рулити він намагався із багажника за допомогою сумки з 150 кілобаксами. І все це чому? А тому, що Володимир Олександрович взяв все під свій особистий контроль!

А як забігали! Як забігали! І з партії виключили, з голови осередку зняли, провадження відкрили. І навіть «Слугу Народу» в «За Трухіна!» не перейменували. Краса прямо.

Напевно третьокласник Вова такі послухав завуча Бориса Стенлієвіча, котрий дуже суворо заборонив Вовочкє з гопніками товаришувати.

*****************

4. Так, і про завучів. Після суворого прочухана вчора від строгого завуча Бориса Стенлієвіча, сьогодні з третьокласником Вовою поспілкувався добрий завуч Марк Ісакович, котрий зараз працює Прем’єр-міністром Королівства Нідерланди.

Марк Ісакович погладив Ваву по голівоньці і пообіцяв потерпілому і співробітництво з НАТО, і НАТО, і сказав, що Вава молодець, коли стараєцця, також сказав, що і далі буде підтримувати бідосю, звісно, якщо бідося буде себе гарно поводити і не спілкуватися з гопніками. Правда у Вови від таких слів взагалі свідомість сплуталася, бо Вова вже звик кричати лохкторату, мовляв, чому нас в НАТО не беруть! Я за! А це вони погані! І ось тут приїздить добрий завуч і запевняє, що скрізь Ваву візьмуть, треба лише заспокоїтися та ліки прийняти.

Слухайте, а може цей Марк Ісакович ніякий не завуч, а лікар-психіатр, котрого завуч Борис Стенлієвіч викликав? Скоро дізнаємось.

*****************

5. Ну і на останок я вам розповім, що в цей час робить Порошенко.

А Порошенко продовжує кувати антипутінську коаліцію, попутно нарощуючи рейтинги.

Так от, вчора Петро Олексійович Порошенко зустрічався з депутатами Європарламенту на чолі з Головою Комітету ЄП із закордонних справ Девідом Макалістером та Головою підкомітету з питань безпеки та оборони Наталі Луазо.

Тобто за один лише тиждень Порошенко зустрівся з делегацією фонду Маршала США, з головою комітету закордонних справ парламенту Естонії ы от ще з делегацією Європарламенту.

Ось і виходить, що якщо Порошенко не може поїхати до Європи через те, що в нього забрали паспорт, Європа їде до Порошенка. До справжнього лідера.

*****************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, ваш улюблений пандопісєц, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Не забувайте про вподобайку, комент та репост.

Вони множать пандів, підіймають настрій, а і додають імунітету.