"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди з нами, їх все більше і вони гладкіше, але не завдяки весні, котру вже чути в повітрі, а завдяки вашим радісним коментам та палким репостам. Дякую, чекаю ще, а поки що влаштовуйтесь зручніше і я, ваш полковник диванних військ України, буду розповідати вам гарні новини.

***************

1. Про ступінь глибокої стурбованості та крайньої переляканості сцаря балалайні пуйла б.б. може свідчити той факт, що останні пару тижнів він всіма силами заманював нашого зіцпрезидента до себе в обійми. Запрошував у Кремль до палат царських, у Сочі на корпоратив, в решті решт почали лунати заяви, що «зустріч можлива під час Олімпіади у Китаї».

Ми з пандами особливо цим не переймалися, а дехто з вас дуже турбувалися, що Володимир Олександрович такі підкориться своєму непереборному бажанню побачити мир в очах пуйла та припаде до туфель на високих підборах.

Але ловіть панду. Офіційно заявлено, що найвеличніший лідер всіх часів та народів на Олімпіаду не їде. Вочевидь допомогли бесіди з завучами Борисом Стенлієвічем, Марком Ісаковичем та Матеушем Корнелієвічем. Тепер наш нанонаполеон сидить вдома та вчить домашку, котру йому суворо наказали виконати. Знаючи як Вова любить селфіться та спортом займатися замість важких президентських справ, ми можемо собі тільки уявити як бідосю ковбасить.

Але уявіть наскільки приниженим себе відчуває пуйло б.б.? Мало того, що йому довелося принижуватися та просити зустрічі з Зеленським, так Зеленський ще й не прийшов. Це капець.

***************

2. Я зовсім забув вам розповісти про поважного завуча Матеуша Корнелієвіча (на фото), котрий успішно працює премʼєр-міністром сусідньої з нами та дружньої Польщі.

По-перше, пан Матеуш зазначив, що альянс УПА захистить нас від «довгих рук Росії», сусідство з якою можна порівняти з життям біля вулкану. Також завуч Матеуш Корнелієвіч запевнив третьокласника Вову, що у випадку гарної поведінки останнього, Польща не лише буде надавати військову допомогу, але і в енергетичній сфері підсобить, зокрема з газом. До речі, ви в курсі, що поставки американського газу до Європи вже перевищили російські? А від портів Польщі до українського кордону не так вже й далеко…

І от ще що. Самі поляки дуже задоволені, що Польща активно включилася в оборону України, бо «оборона України є обороною Польщі». Польські ЗМІ пишуть, що «Польща повернулася до вищої ліги союзників».

Ну і цікаво як пан Моравецький легенечко куснув Німеччину. Він сказав, що негарно є однією рукою допомагати Україні, а другою давати гроші пуйлу б.б., бо він потім ці гроші використає на війну.

Цілком і повністю погоджуюсь з ясновельможним шляхетним паном.

***************

3. Сьогодні до нас прилетів турецький султан, котрий зараз працює президентом Туреччини, Ердоган.

Думаю не варто називати його завучем, котрий прилетів до Вови перевіряти домашку, швидше пан Реджеп непоганий менеджер своєї країни і він вирішив приїхати вирішити деякі свої справи, так, наприклад, підписання документу про зону вільної торгівлі з Туреччиною досить неоднозначне, але, з іншого боку, підтримка паном султаном України в час, коли пуйло б.б. погрожує нам ракетами та солдатиками, є дуже потрібною.

Так, Україна та Туреччина домовилися розширити виробництво безпілотників, також адміністрація Ердогана запевнила, що на догоду РФ не буде заморожувати військову співпрацю з Україною.

Ну і добре. Там правда наш Бідоносець на прес-конференції примудрився зморозити, що основною темою зустрічі були кроки по «подоланню безпеки». Ну будемо сподіватися, що це воно мало на увазі, що пуйло має всиратися від однієї згадки про Україну.

Але «Слава Україні» від турецького султана було прекрасним.

***************

4. Прокуратура США запросила в України інформацію про один з офшорів, повʼязаних з бізнесом Коломойського. Також американська прокуратура разом з ФБР обʼєднали в одну справу провадження відносно Коломойського, Зеленського, Боголюбова та братів Шефірів. Справа про підозру про відмивання грошей вкладників Приватбанку у США.

Здається Вову у чомусь запідозрили… А він в курсі?

***************

5. До України прибув сьомий літак з 85 тоннами військової допомоги від США. Там боєприпаси для гранатометів.

Всього, нагадаю, заплановано не менше 45 транспортних літаків з озброєннями.

Чекаємо пташок.

***************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, ваш улюблений пандопісець, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Не забувайте про вподобайку, комент та репост.

Вони множать пандів.

Стоп, ще згадав. Там сумна лошадь Лавров бігає та кричить, що українцям роздають ПЗРК. Тю. Він тільки взнав. В нас у кожного на парафії ще як мінімум джавелін є. І взагалі ми зброєю напічкані, тому раджу до нас не лізти.