"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди знов з нами, але я сьогодні не обмежений в часі, тому дуже коротко.

**************************

1. У Харкові, не зважаючи на спроби заборонити подію, пройшов марш патріотів, в якому взяли участь більше ніж 5000 учасників. Як пишуть наші харків'яни: «Все було епічно-патріотично»

Харків — це Україна, повинно бачити кожне пуйло, що в нас, що за поребриком, щоби ні в кого не виникало бажання називати українські землі ісконно-посконними, а потім іти і визволяти їх.

А то спочатку напридумують про нас пропаганду, а потім самі в неї вірять.

************************

2. Почалася масштабна переброска американських військ в Польщу.

Атомний авіаносець Harry S. Truman, що зараз в Адріатичному морі, продемонстрував схему дій авіакрила корабля на випадок нападу бурятії на Україну. До речі, НАТІвська воєнщина настільки розпоясалася, що отримала під своє командування авіаносну ударну групу.

На фоні цього демонстрація того, що білоруси збивають безпилотнік рф, і кажуть, що це український, демонструє всім рівень підготовки військ нашого агресора. Воронежу приготуватися.

***********************

3. Колись Ванга пророкувала, що на росії буде такий правитель, на честь якого люди збиратимуться на стадіонах та співатимуть на його честь пісні. І от не збрехала жеж. Вчора у Амстердамі українці спеціально заради того, щоби поспівати гарних пісень зібралися на матч збірних України та мєльдонії. Гарні співи пуйло б.б. почув навіть у Пекіні, де з переляку прикинувся дохлим, коли побачив українську олімпійську збірну.

Правильна реакція, я вважаю.

*********************

4. Наприкінці лютого Україна планує на три дні відключитися від енергосистеми Білорусі та Росії для тестування роботи системи в ізольованому режимі та об’єднання з європейською мережею у 2023 році.

Те, що зевлада не забула про стратегічну мету — вже є добре.

************************

5.Стосовно того, що китайський імператор та московський сцарь зробили спільну заяву про неможливість розширення НАТО, Йенс Столтелберг заявив наступне: “Ідеться принципово не про розширення НАТО. Ідеться про повагу до права кожної суверенної нації обирати свій власний шлях, зокрема хочуть вони належати до НАТО чи не належати до НАТО. НАТО поважає ці незалежні, суверенні, вільні позиції. І НАТО ніколи не примушувало якусь країну вступати до нашого Альянсу. Але багато країн фактично через демократичні процеси вирішили, що вони хочуть бути частиною НАТО”

А Курт Волкер весело додав: « Та ви що, найближчі декілька місяців Україна точно не вступить до НАТО». «Декілька» це чотири? Правильно?

****************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, ваш улюблений пандопісєц, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Не забувайте про вподобайку, комент та репост.

Вони множать пандів.