"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди прийшли, та й весна вже недалечко.

***********


1. Панда для тих, хто боїться, що зіцпрезидент тихенько парішає з пуйлом б.б. питання здачі України.

Зеленського запросили на Мюнхенську конференцію з безпеки, пуйло категорично відмовилося від приїзду

Конференція пройде в середині лютого в очному форматі. На ній точно виступить федеральний канцлер Німеччини, очікується приїзд інших світових лідерів.

Безумовно, московській сцарь не їде з двох причин: він боїться публічного приниження, а також безумно впевнений у вакцині «Супутник 666», котрою він щепився від ковіду

Ну і добре, головне, щоб наш бідоносець там всіх не позаражав.

***********

2. Макрон їде домовлятися з пуйлом. Ніт, не про здачу України, як вже голосять панікьори. Ні, можливо, сам Макрон і здав би Україну — менше головного болю та геморою для потомка адептів бойового білого знамені. Але вчора, перед поїздкою до логова звіра, Емануелю зателефонував Джо Байден і суворо наказав інтересів України не здавати. Тобто пуйла по хворій голівоньці гладити можна, можна жаліти і погоджуватися з тим, які невдячні та погані українці, але жодного натяку на те, що хоч хтось погодиться закрити очі на російську агресію, не давати.

***********

3. До України прибула Глава МЗС Німеччини Анналена Бербок. Не зважаючи на те, що більшості німців у голову вдарив газовий поток, Анналена рішуче заявила: "Ми все зробимо для того, аби не відбулася подальша ескалація. Тому ми запланували низку жорстких заходів щодо росії. Ці санкції є безпрецедентними і скоординованими з усіма партнерами".

У перекладі з дипломатичної на українську це означає: «Навіть якщо ми самі і не схочемо, але нам прийдеться ввести санкції проти рашки, бо нас партнери нагибають».

Кажуть росія готувалась поставити до Німеччини ось такі жовтенькі штучки «stalin 3000», що на фото. Але німці категорично відмовилися. Ну принаймні так стверджують.

***********

4. Країни НАТО встановили повітряний міст для переправляння озброєння та боєприпасів в Україну. Альянс таким чином хоче стримати можливе вторгнення військ РФ.

Також повідомляється, що Америка може поставити Україні гелікоптери виробництва Росії. Їх раніше використала армія Афганістану. Нам теж згодяться.

що “повітряний міст” організував Вашингтон спільно з неформальною коаліцією кількох країн з НАТО. Міжнародні партнери постачають зброю та боєприпаси, на запит Києва, щоб стримати можливе вторгнення балалайні.

***********

5. Президент Порошенко нагадав, що Україна готова дати відсіч російській агресії, але завжди виступала за політико-дипломатичне врегулювання. Хоча добрим словом і пістолетом можна переконати швидше, ніж самим добрим словом.

Україна отримує сьогодні посилену політичну, безпекову та економічну підтримку. Загальний обсяг за останні тижні, місяці перетнув 1,5 млрд. Доставленої зброї – загальну вагу в понад 1000 тон. Рекордні обсяги підтримки мають важливе політичне значення. Вони посилюють позицію України за столом переговорів.

***********

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, ваш улюблений пандопісєц, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.