"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни!

Знаєте, в цій країні все важче та важче писати пандів. І не тому, що гарних новин немає. Їх достатньо, але там, де тимчасово виконуючий обовʼязки президента, ледь не щодня несе якусь діч, там, де країною керує начальник над скрєпками, де бородата бабуся жре як не в себе, де крадії бюджету возять у сумках сотні тисяч доларів, де весь час відбувається щось погане та сумне… В таких умовах просто немає бажання читати новини, і для того, щоби знайти гарні новини у купі лайна треба мати не аби яку міцну психіку.

Але вам повезло. Ваш пандопісець міцний дядько, він мужньо кидається в омут новин під death metal, та дістає звідти пандів за допомогою почуття гумору та містичного реалізму.

У відповідь я прошу небагато: репост, слово «дякую» у коментах, та вподобайку.

Коротше, поділися пандою своєю і вона до тебе повернеться.

**************************

1. У березні Україна може отримати декілька дивізіонів американських протиракетних комплексів THAAD, котрі планують розмістити під Харковим. Радіолокаційна установка здатна відстежувати повітряно-космічний простір до 1000 км. Тобто ми зможемо контролювати територію західної бурятії від Волгограду, Самари до Санкт-Петербургу. А Москву тим більше.

Тобто буде можливість знешкоджувати ворожі ракети. Не знаю, чи буде там опція перенаправляти бурятські ракети на Воронеж, але має бути, я думаю.

**********************

2. Державне підприємство "Харківський бронетанковий завод" випробовує найновітнішу модернізацію Т-64БВ зразка 2022 року. (на фото)

Ця бойова машина є основним танком Збройних сил України та призначена для посилення механізованих підрозділів у всіх видах загальновійськового бою, прориву укріплених позицій, знищення вогневих точок, техніки і живої сили противника, швидкої організації оборонних рубежів.

************************

3. Головною пандою після поїздки Макрону до Москви та Києва, виявилося те, що це був абсолютно пустопорожній візит. Ну поїхав, потриндів, так само і вернеться до свого Парижу. Хай їде з Богом. Про те, що Макрон ні з ким ні про що не домовився, свідчить розбіжність розповідей учасників зустрічей. Говорили-балакали, сіли та заплакали.

Хоча ні, ось ще одна користь: Макрон наче пообіцяв Вові 1,2 млрд євро макрофінансової допомоги. Ну і на тому дякуємо.

***************************

4. Естонія передала Україні мобільний польовий шпиталь. Для гозгортання його з усім оборудуванням потрібно лише 20 хвилин.

***********************

5. Білий дім і Конгрес США обговорюють збільшення військової допомоги Україні з огляду на посилення загрози з боку РФ.

Чекаємо добрих новин.

************************

На сьогодні в мене все. Дасть Бог день, дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Пи.Си. Парафіяни, будьте ебулями та едулями лише в гарному сенсі цих слів!