"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди прийшли, панди з нами, панди як ми, лише трішечки спокійніше.

**************

1. На тлі попереджень міжнародних партнерів щодо загрози вторгнення Російської Федерації тисячі українців вийшли на марш патріотів у Києві, як символ підтримки гідності та цілісності держави.

І це лише мала частина тих, хто готовий боронити Україну зі зброєю у руках. Війська рф тут ніхто не чекає як «асвабадітєлєй». Виключно як добриво для ґрунту.


Цей марш — це ще одна спроба показати пуйлу, що досить самому створювати пропагандистські картинки про «братні народи». А потім самим же в них і вірити. Ла-ла-ла-ла-ла.

**************

2. За ініціативи «Європейської Солідарності» та Президента Порошенко, завтра планується закрита зустріч лідерів парламентських фракцій з керівництвом силового блоку країни та розвідки.

Петро Порошенко також повідомив, що у парламенті має бути створений антикризовий штаб для ухвалення оперативних рішень.

До речі, те, що сьогодні Зеленський прохав журналістів повідомляти його, якщо вони мають дані про наступ бурятських військ, це добре — це означає, що ніхто з ним ніякими даними не ділиться. Просто тримають бідосю за дурника.

**************

3. На тлі загрози вторгнення бурятів в Україну, до закону про територіальну оборону мають бути внесені зміни, які дозволять усім бійцям тероборони мати зброю, про це сьогодні також наголосив Президент Порошенко.

Гарна ідея, парафіяни.

**************

4. Незабаром Керченській міст впаде.

З чого це я взяв? А з інформації InformNapalm про те, що рф готує підрив цього мосту з наміром звалити все на українську ДРГ.

Памʼятаєте, що під час побудови цього обʼєкту багато експертів казали про непридатні для побудови мосту ґрунти? Ось цьому ще одне підтвердження.

**************

5. На Київщині підготували групу інструкторів-операторів ракетних комплексів “Корсар” та “Стугна П”.

Це протитанкові комплекси. Підготовлені інструктори вже найближчим часом передадуть теоретичні знання та практичні навички особовому складу в батальйонах Територіальної оборони ЗС України.

**************

На сьогодні все, дасть Бог день — дасть і панду, а я, ваш пандописець протоієрей Олександр Дедюхін, вам про них розповім. Не забувайте про вподобайку, комент і репост.