"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Ви же трішки заспокоїлись, значить будуть панди. У звичайному форматі. І хоч я сьогодні сердитий через пришестя совку під виглядом дня великого єднівництва малоросії з УССР, але це все одне не привід не радіти. До речі, із дуже смішного. Мені особисто телефонувала одна поважна особа по дорученню іншої високоповажної особи та пропонувала «прийняти участь» у мітингу біля ОДА на честь свята. Я відповів, що на совкові «празники» не святкую через свої релігійні переконання.

Ну а тепер панди.

***********************

1. Ті, хто не спав, взнали про це раніше, а ті, хто спав, дізналися вже зранку. Ніхто на нас не напав більше, ніж раніше напали. Ну якщо не рахувати дурість потерпілого, котра напада на нас все брутальніше та беззмістовніше, але то таке. Ракетного удару від бурятських військ не відбулося. Їх танки не були знищені нашими «Джавелінами» та NLAWами, русіш швайнер окупантен не перетворювалися цієї ночі на український чорнозем. Ну і добре.

Це вам за те, що ви молилися та чистили кулемети.

Пишіть в коментах у яких містах України все спокійно. Вітаємо один одного та радіємо. Квитків на Львів повно, там на вокзалі біженців теж нема.

До речі, абсолютно неправі ті, хто зараз розповідає, мовляв, чого ті англо-сакси злили дезу про напад рф, навіщо вони нагнітали даремно? Справа у тому, що швидше за все це не була деза, вторгнення готувалося, але не відбулося воно в тому числі завдяки тому, що цю інфу транслювали дружні нам ЗМІ. Подякуємо їм.

**************************

2. Рейтинги.

Спочатку про партійні.

• ЄС – 22,9%, або +3,1% від грудня

• Слуги – 16,4%, або -2% від грудня

• Батьківщина – 11,5%

• ОПЗЖ – 10,1%

• Наші (Мураєв) – 6,2%

• Партія Разумкова – 5,8%

Про тенденції я вже неодноразово писав, а зараз хочу наголосити, що у 2019 р. рейтинг ЄС був лише 8%

Жодного разу в історії України екс-президенту після програшу виборів не вдавалося створювати партію, котра була не лише життєздатною, але й постійно нарощувала рейтинг.

Президентській рейтинг Порошенка теж зростає. Зараз він майже 22%, у 2019 був трохи більше 15%

*************************

3. Йєнс Столтенберг в черговий раз поставив на місце балалайню і заявив, що ніякого особливого статусу для України видумувати не будуть. Компроміси тут неприйнятні. НАТО відкрите для України і про вступ до альянсу вирішить українській народ.

Нагадаю, прагнення НАТО та ЄС в нас у Конституції написано. Так шо нєфік.

*************************

4. У ході навчання «Заметіль 2022» ВПС України почали відпрацьовувати удари по механізованих та танкових колонах бойових бурят

Винищувачі Су-27 та МіГ-29 й бомбардувальники Су-24М одночасно, як мінімум із трьох аеродромів, нанесли ракетно-бомбові удари по колонах ворожої бронетехніки та живій силі противника.

Ми тренуємось. Поки що. А потім будемо втілювати вміння.

До речі, я зранку трішки промониторив запоребрикові ЗМІ. Навряд вони будуть наступати, вони швидше до оборони готуються. Інша справа, що вони хочуть рубіж оборони перенести з Ростовської обл до ОРДЛО, але то деталі.

**********************

5. Міністри оборони країн НАТО вирішили розмістити додаткові бойові групи у Східній Європі. Також повідомляють, що наступальних систем в Україні розміщувати не будуть, стосовно «ненаступальних» систем багатозначно посміхаються та мовчать. Ну а ми згадуємо навчання «Заметіль 2022» і теж мовчимо.

***************************

На сьогодні все. Дасть Бог день, дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Нагадаю, що за те, що десь близько 73% нароту не молилися у 2019-му, президентом обрали Голобородька. Цю ніч ви непогано молилися, так і пуйло не напав. Продовжуйте у тому ж дусі: моліться, чистить свій «Стінгер», та спостерігайте за зростаючим рейтингом Порошенка та ЄС.