"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни!

Давайте без прелюдій, одразу до пандів.

**************

1. Благу звістку вам приніс я сьогодні і цілий день намагаюся її донести до стурбованих: період конфронтації, гри нервів, демонстрування мʼязів та ракет вже майже закінчився. Наступає період перемовин, дипломатії та бенкетів.

Ні, безумовно, кляті м-лі ще трішки повлаштовують провокації, розбомблять декілька сараїв, щось у Донецьку та Луганську, можливо Воронєж і Ростов. Але не більше. Інфа — 100%. Інакше я ніяк не можу пояснити оце пуйловське «пазвані мнє пазвані!», звернене до Байдена, прямо під час постановочного та фєйкового засідання у «прямому ефірі» радбезу рф.

Радіти ще рано, але видихнути спокійно вже можна.

**************

2. На раді небезпек рф, її секретарка Коля Патрушєв заявив: "Ціль України - розвал Російської федерації".

Так, Колян, так! Наша мета поставити вас на коліна, знищити, а потім ще безкінечно довго глумитися, ось тут ти абсолютно правий. Будете вчитися вимовляти «паляниця» та співати «батько наш Бандера».

До речі, всі бачили падіння індексів на росбіржі. Рф за день подешевшала більше як на трильйон деревʼяних. Рубль падає, пуйло хорохориться, мешканці расєї шукають бомбосховища.

**************

3. Про спорт. На чемпіонаті Європи зі стрільби з лука українки зайняли перше місце. Вони перемогли збірну Туреччини (срібні призерки), та зовсім перестріляли росіянок (третє місце).

Гарячі фінські парні зі збірної Суомі з хокею присвятили свою перемогу у фіналі Олімпіади над збірній мєльдонії Україні. Ходять чутки, що фіни під час матчу іздєватєльські наспівували пісню про пуйла, і саме цього мєльдонці не витримали.

**************

4. Рада ЄС затвердила пропозицію Єврокомісії надати Україні додаткову надзвичайну макрофінансову допомогу в обсязі 1,2 мільярда євро.

На прийняття цього рішення ЄС знадобилося лише три тижні — пише преса. Ну це щоб ви зрозуміли як в них все швидко робиться. На цьому фоні військова допомога від Великої Британії та США виглядає блискавичною. Дякуємо!

**************

5. Ну і до українських новин. Тут, звісно, все не так весело, але! ЗСУ на сторожі нашого спокою. Також нові рейтинги підʼїхали. Тепер від Центру Разумкова.

 Партія “Європейська Солідарність” лідирує, за неї готові проголосувати 25,2% тих, хто має намір взяти участь у виборах і визначився з вибором. За партію “Слуга народу” – 18,4%. Центр Разумкова зазначає, що у порівнянні з жовтнем 2021 року рейтинг “Євросолідарності” суттєво зріс.

Ну і співвідношення рейтингу Зе і Порошенко у другому турі 51% на 49% відповідно. Незабаром вони зрівняються, а третю річницю свого президентства Вова буде відмічати на другому місці. Це вже дані опитування «Соцису»

**************

На сьогодні все. Дасть Бог день, дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Вподобайку, комент та репост ніхто не відміняв, парафіяни. Панди самі себе не порепостять, тому не лінуйтеся.