"Паразитувати не на часі...?" - Олена Кудренко

"Паразитувати не на часі...?" - Олена Кудренко

Мені досі надскладно прийняти той факт, що у нас ЦЯ влада. Я її не обирала, і я її терплю. До наступних виборів. Бо ж вибори у нас таки були і, сподіваюсь, ще будуть. Бо якщо не будуть - то нащо все це... Куди ж ми йдемо?

У нас парламентсько-президентська республіка, що говорить про наявність, взагалі то, опозиції. Опозиція є в демократичних країнах. Її сприймають за належне. Зрозуміло, що у нас війна з росією, і опозиція, яка складалася з проросійських елементів - вона не те що не опозиція, вона злочинна ланка російських зусиль щодо спроби нас окупувати. Звісно, куди вона, та "опозиція", побігла - майже вся до росії.

Що у нас є станом на зараз? Як би кому не подобались опозиціонери, але чомусь серед них прізвищ, які на фронті чи мають бойовий досвід, більше, ніж серед влади. Чомусь все помінялось місцями - бо ж ми звикли до "опозиції" поганої, до кротівні, яка працює на ворога, так?

Цей шквал бруду на людей, опозиційних до нинішньої влади, виглядає як її, влади, незрілість або ж цинізм. Відверті до того ж. Комусь не хочеться мати в країні опозицію взагалі. Ту саму, яка волонтерить, воює, підтримує грошима армію, тощо. Таке враження, що люди прийшли зі сторони, а тут бац - є якась опозиція, не згодна з твоїми діями. Вона чомусь сперечається, щось тобі доводить, щось хоче зробити краще, але тобі це муляє. Бо комплексуєш, або будуєш плани на довічну владу.

Тому починається ось це все - боти, ботоферми, проплачено...

Причому ж плутають саму роль опозиції. Вона опозиційна лише до влади, але ж не до країни. Не до держави. Це як Армія дає присягу не президенту та владі - вона дає присягу народу. Демократична опозиція працює на країну (марафон цього свідомо не показує), - і вона саме демократична, бо не бачить результатів її роботи тільки лінивий, або ж байдужий, або цинічний, який хоче отримати другий термін, і тому свідомо принижує здобутки інших.

Таке враження, що всі ці люди, які дивом потрапили у владу, окупували свої кабінети та вважають їх своєю приватною власністю. І в даному випадку вони працюють НА СЕБЕ. На свої власні рахунки, амбіції. Бо якщо би працювали на державу, їх поведінка була би більш достойною. Мудрою. Виваженою. Їх, і тих, хто навколо них.

Тому ж і кажу, що паразити. Бо паразитувати точно не на часі.