"Перші підсумки історії з відео імені Трухіна" - Карл Волох

"Перші підсумки історії з відео імені Трухіна" - Карл Волох

1. Немає сумніву, що він був сильно п‘яний і саме тому відмовлявся пройти обстеження нарколога.

2. Немає сумніву, що за кермом був саме він, і саме тому «гарантує» поліцейському, що «все порішає» зі свідками, котрі бачили, хто, насправді, керував автомобілем.

3. Немає сумніву, що він неодноразово пропонував хабаря працівникам поліції за те, що вони його відпустять і дадуть можливість вирішити питання з міністром ВС Монастирським.

4. А тепер - special thanks.  

«Не знаю, чому досі не закінчена відеоекспертиза». Це цитата з відповіді нашого МЗЧ, котра стовідсотково свідчить, що Зеленський прекрасно обізнаний щодо існування цього відео і, найімовірніше, сам його бачив - з усіма доказами злочинів свого депутата. Додайте до цього успішну зачистку інфопростору (30 відань зняли інформацію про ДТП Трухіна зі своїх сторінок), заяву керівника ДБР Сукачова про «відсутність» у його слідчих доказів, хто саме був за кермом під час цієї події, і ви зрозумієте вповні, з якими цинічними й гнилими потворами ми маємо справу вже скоро три роки.

Головне для нас зараз - не вдовольнятися виключенням із фракції Трухіна чи навіть судом над ним. Сукачов і Монастирський мають відправитися у відставку, а роль ОПи в фальсифікації слідства повинна бути ретельно розслідувана. Як і мегаексперта Рувіна, котрому давно вже місце в тюрмі, але він примудряється доводити свою корисність будь-якій владі