Питання, що залишаються без відповідей

Питання, що залишаються без відповідей

Речник Повітряних сил ЗС України Юрій Ігнат знову підтвердив: якби в нас була достатня кількість оперативно-тактичних ракетних комплексів Грім-2/Сапсан, Росія на вторгнення не наважилась би.

Тобто ті ракети, які Зеленський з Даніловим і кротами навколо них "актуалізували" до 2031 року, якби не цей саботаж, могли б жити тисячі людей.

Речник це фактично голос Повітряних сил. Юрій Ігнат, доки його слова офіційно не спростовані, висловлює консолідовану думку офіцерів, командування Повітряних сил, професіоналів, які зараз ведуть бойові дії проти потужного ворога.

Навряд Юрій Ігнат тут діє з політичної точки зору і вповні усвідомлює, що за наполегливість в цьому питанні він ризикує позбавитися кар'єри, бути відстороненим від бойових дій, як ОП це зробив вже всім, хто вказував на злочинний передвоєнний саботаж зелених. А декого за це вже і в СІЗО закрили, як Романа Червінського. Але, очевидно, офіцеру правда цінніша.

Бо за 2019-2022 накопичилось багато і здоровенних знаків питань без відповідей:

1) Хто відповість за саботаж ракетної програми?

2) Хто у владі дозволив Богуслаєву постачати двигуни Росії? Хто дав добро видати йому "посвідчення про реєстрацію як суб`єкта здійснення міжнародних передач товарів від 13.07.2020 №3067/72/2023", яке і відкрило до цього шлях?

3) Хто у Офісі погодив передачу записів дипломатичних переговорів попереднього президента з віце-президентом США російському ГРУ, дозволив ГРУ з нашої території втручатися в американські вибори, відкривав за заявами їх агента кримінальні справи проти Байдена і цими діями РУЙНУВАВ НАШ СОЮЗ ІЗ ЗАХОДОМ перед вторгненням?

4) Чому 24 лютого виявились оголеними напрямки з Півночі і з Криму?

5) Як російські спецслужби змусили Зеленського призначити кулінічей на всі посади? І чи діє цей важіль досі?

І так далі.

Джон Сміт